MENÜ

Fenerbahçe-Twente Konferans Ligi Play-Off Turu maçları ne zaman oynanacak?

Maribor’u saf dışı bırakan Fenerbahçe’nin Konferans Ligi Play-Off Turu’ndaki rakibi Twente oldu. Hollanda ekibi, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Riga’yı deplasmanda da 3-0 yendi. Play-Off karşılaşmaları 24 ve 31 Ağustos’ta oynanacak.

Fenerbahçe-Twente Konferans Ligi Play-Off Turu maçları ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde 3. Ön Eleme Turu’nda karşılaştığı Slovenya ekibi Maribor’u rahat bir şekilde geçti. Temsilcimizin Play-Off’taki rakibi, Twente-Riga eşleşmesinin galibi olacaktı. Hollanda ekibi Twente, sahasındaki ilk mücadelede Letonya temsilcisini 2-0 yenmişti. Dün Riga’da oynanan rövanşta Twente yine rahat bir galibiyet elde etti. Hollanda ekibi, rakibini Daan Rots, Gijs Besselink ve Naci Ünüvar’ın golleriyle 3-0 yendi. Turu toplamda 5-0’lık sonuçla geçen Twente, Fenerbahçe’nin gruplar yolunda önündeki son engel olacak.

Haberin Devamı

Grup kurası 1 Eylül’de

Play-Off’ta ilk maçlar önümüzdeki hafta yani 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Takımlar rövanş için ise 31 Ağustos Perşembe günü kozlarını paylaşacak. Play-Off’u kazananlar, adını Konferans Ligi’nde gruplara yazdıracak. 1 Eylül’deki kura çekimiyle birlikte gruptaki eşleşmeler belli olacak. İlk maçlar 21 Eylül’de, son maçlar ise 14 Aralık’ta oynanacak.

Fenerbahçe-Twente Konferans Ligi Play-Off Turu maçları ne zaman oynanacak

YORUM YAZ