MENÜ

Fenerbahçe transferde sert kayaya çarptı! Yıldız futbolcunun kulübünden ret...

Fenerbahçe'nin transferdeki gözde ismi, Sarı-Lacivertli formayı giymeye sıcak baksa da takımının onu bırakmaya hiç niyeti yok. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Kanarya'nın transfer girişiminde bulunduğu yıldız futbolcunun forma giydiği ekipten bu transfere dair bir ret daha geldi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe transferde sert kayaya çarptı! Yıldız futbolcunun kulübünden ret...

Kış transfer dönemine hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer yapacağı öncelikli mevkilerini belirledi. Kanarya, geçtiğimiz yazdan beri kadrosuna katmak istediği yıldız için nabız yoklamaya devam ederken şu anda pek de iyi haberler almadı. Oyuncunun Sarı-Lacivertli formayı giyme isteğinin transferi kolaylaştırabileceği belirtilse de kulübünden izin çıkmadı. Öte yandan Atletico Madrid'in yıldızı Savic'den Fenerbahçe'ye olumlu bir yanıt geldi. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

TEKLİFE OLUMLU YANIT VERDİ!

Fenerbahçe, kontratının bitmesine 6 ay kalan Stefan Savic'e hemen gelmesini istediklerini iletti. Hem Djiku'nun Afrika Kupası'na gitmesi hem Becao'nun sakatlığı da 'hemen gel' isteğinde etkili oldu. Savic de sarı-lacivertli yönetimin bu isteğime olumlu yanıt verdi.

Fenerbahçe transferde sert kayaya çarptı Yıldız futbolcunun kulübünden ret...

DZEKO'DAN ETKİLENDİ!

Dzeko, Savic'in takıma büyük katkı sağlayacağını belirtti. Boşnak yıldız, ayrıca Savic'e Fenerbahçe'yi ve takımdaki ortamı anlatarak transfer olmasını istedi. Savic de Dzeko'nun gösterdiği ilgiden ve anlattıklarından etkilendi.

Fenerbahçe transferde sert kayaya çarptı Yıldız futbolcunun kulübünden ret...

BEDELSİZ GELİYOR!

Fenerbahçe cephesi Atletico Madrid'e ciddi bir ücret ödemek istemediğini de aktardı. Savic, bu problemi kendisinin çözeceğini Fenerbahçeli yetkililere iletti. Atletico Madrid cephesine sözleşme yenilemeyeceğini ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini ileten Savic'e bedelsiz ayrılık izni verildi. Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko hem kulüp yönetimiyle hem Savic ile birebir görüşmeler yaptı.

Haberin Devamı

2011 yazında Partizan'dan Manchester City'e 12 milyon euro'ya transfer olan Savic, 1 yaz sonra bedelsiz olarak Fiorentina'ya gitti. İtalya'daki başarılı performansı sonrası 2015 yazında 12 milyon euro bonservisle Atletico Madrid'e geçti. 2015'ten beri kesintisiz olarak Atletico Madrid'de oynayan Savic, bu sezon 10 lig 3 Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 972 dakika süre aldı.

Fenerbahçe transferde sert kayaya çarptı Yıldız futbolcunun kulübünden ret...

Rade Krunic gelişmesi!

Fenerbahçe'nin aylardır peşinde olduğu Rade Krunic ile ilgili yeni gelişmeler vardı. Milan’la 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Boşnak futbolcu ara transferde Fenerbahçe ile anlaşmanın hesaplarını yapıyordu. Sezon başında sarı-lacivertli takıma transferi gerçekleşmeyen Krunic’in bu kez çok kararlı olduğu ve şimdiden hazırlık yaptığı belirtiliyordu. Bosna Hersek Milli Takımı’ndan kaptanı Edin Dzeko ile sürekli iletişim halinde olan Krunic’in İstanbul’daki yaşam, ev, şoför gibi konularda araştırma içinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Yeni bir sayfa açmak istiyordu

Dzeko’nun yanı sıra Baliç ve Boliç gibi Türkiye’de daha önce top koşturan Boşnak oyunculardan da bilgi toplayan Krunic’in kariyerini Fenerbahçe’de sürdürmeyi çok istediği ifade edildi. Milan’da son dönemde fazla şans bulamayan yıldız futbolcunun hem düzenli oynamak hem de kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiği vurgulandı, ancak bu transfere Milan'dan ret geldi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferde sert kayaya çarptı Yıldız futbolcunun kulübünden ret...

Milan'ın bırakmaya niyeti

Tutto Sport'un haberine göre Fenerbahçe, transferdeki gözde ismi Rade Krunic için Serie A devi Milan'a sezon başında yaptığı teklifi iletti, Kanarya, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Milan'a 3.5 milyon Euro'luk teklif yapmıştı ve bu teklifin aynısını kış transfer döneminde de sundu. Ancak Milan, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti ve yıldız orta saha oyuncusu için cazip bir teklif gelmedikçe satmayı düşünmüyor. 

Fenerbahçe transferde sert kayaya çarptı Yıldız futbolcunun kulübünden ret...

YORUM YAZ