MENÜ

Fenerbahçe transferde masaya oturdu! Pazarlıklar başladı

Kış transfer dönemine hareketli bir giriş yapan Fenerbahçe, İtalyan yıldız Bonucci'yi renklerine bağladıktan sonra Serie A devi Milan'ın orta saha oyuncularından Krunic'i de kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertli ekibin transfere doymaya niyeti yok. Stoper ve orta saha transferlerinin ardından Kanarya, gözünü golcü ve başka bir stopere daha çevirdi. İşte Fenerbahçe'nin hareketli transfer dönemine dair detaylar...

Fenerbahçe transferde masaya oturdu! Pazarlıklar başladı

Fenerbahçe, kış transfer döneminde kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirip Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlarken stoper ve orta saha oyuncularının yanı sıra forvet hattına da takviye yapmayı planlıyor. Sarı-Lacivertli yönetim şimdiden Bonucci ve Krunic'le resmi sözleşmeyi imzaladı ve taraftarlarını sevince boğdu. Ancak, İsmail Kartal'ın yüzünü güldürecek başka transferler de yolda gibi görünüyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü'yle masaya oturdu

Önceki gün yönetici Selahattin Baki, Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü transferi için İspanya’ya gitmişti. Baki’nin, Milli futbolcuyla burada bir görüşme yaptığı ve Atletico ile de masaya oturduğu öğrenildi. Çağlar’ı, Kanarya’nın yanı sıra Porto, Roma ve Fulham’ın da istediği bildirildi.

Fenerbahçe transferde masaya oturdu Pazarlıklar başladı

Fenerbahçe'ye yakın!

Porto ile Roma’nın, Fenerbahçe gibi yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık istediği, Fulham’ın ise İspanyollar’a 20 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi. 27 yaşındaki savunmacının tercihinin kiralık olarak takımdan ayrılmak olduğu ve bu doğrultuda Fenerbahçe’ye daha yakın olduğu bildirildi. 

Fenerbahçe transferde masaya oturdu Pazarlıklar başladı

Saldanha’ya 6 milyon Euro

Forvet transferi için de kollarını sıvayan Fenerbahçe’nin gündemine gelen isimlerden biri de Partizan’da forma giyen Matheus Saldanha... Sarı-Lacivertliler, Sırp ekibinin yıldızlarından Saldanha için kulübüyle temasa geçmişti.

Haberin Devamı

Pazarlıklar başladı

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu için 6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli teklif etti. Partizan’ın, sözleşmesi 2027’de bitecek olan 24 yaşındaki golcü için kapıyı, 10 milyon Euro’dan açtığı bilgisine ulaşıldı. Ekonomik anlamda sıkıntıda olan Partizan’la pazarlıkların başladığı ve Fener’in indirim beklediği öğrenildi.

Fenerbahçe transferde masaya oturdu Pazarlıklar başladı

SALDANHA'NIN KARNESİ

Partizan'ın Temmuz ayında 1.3 milyon Euro'ya JEF United Chiba'dan transfer ettiği Matheus Saldanha, Sırbistan ekibinde 24 maçta 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçe transferde masaya oturdu Pazarlıklar başladı

YORUM YAZ