MENÜ

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Bir bomba daha

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi. Sarı-Lacivertli ekip, önceki görüşmelerinde net bir sonuç alamazken bir kez daha görüşüp bu transferi tam olarak bitirmeyi hedefliyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Bir bomba daha

Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi. Sarı-Lacivertli ekip, önceki görüşmelerinde net bir sonuç alamazken bir kez daha görüşüp bu transferi tam olarak bitirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE KUPASI ZAFERİ SONRASI AÇIKLANMIŞTI

Fenerbahçe, Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllık anlaşma sağlamış ve bu transfer ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu sonrası duyurulmuştu.

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yayınlanan videoda formayı giyen ve takım arkadaşları ile taraftarlara bir mesaj ileten 26 yaşındaki yıldız, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle kulübümüz için Türkiye Kupası'nın kazanılmasında pay sahibi olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

'BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Ryan Kent, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere İstanbul'a gelirken kendisini İstanbul Havalimanı'nda kulüp yetkilileri karşıladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Televizyonu’na verdiği röportajda burada olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Ryan Kent, “Teklif aldığım andan itibaren sabırsızlanıyordum. Sonunda burada olduğum için çok mutluyum. İstanbul hakkında da çok güzel şeyler duydum. Hem takım arkadaşlarımız, hem teknik heyetimiz, hem de taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

Fenerbahçe'den şu şekilde açıklama yapıldı:

Kulübümüz, İngiliz futbolcu Ryan Kent’i 4 yıllığına kadrosuna kattı. 26 yaşındaki oyuncu; 2023-24, 2024-25, 2025-26 ve 2026-27 sezonlarında Fenerbahçemizin formasını giyecek.

LAZİO DEVREDE

Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfried Zaha’yı kadrosuna katmak için girişimlerine hız verdi. Crystal Palace’ın yaptığı sözleşme teklifini geri çeviren ve Suudi Arabistan’dan gelen önerileri de reddeden deneyimli oyuncu için Kanarya’nın en büyük rakibi İtalyan temsilcisi Lazio...

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

OLUMLU BAKIYORLAR

30 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu renklerine bağlamak için menaceriyle temaslarını sürdüren Fenerbahçe, kesenin ağzını açmaya hazır... Zaha için tüm maddi şartlarını zorlama kararı alan Sarı-Lacivertliler’in başarılı oyuncu konusunda Lazio’dan daha yüksek seviyede maaş vermeye olumlu baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

FENER'E JAPON 10 NUMARA!

Arda Güler gündemi devam ederken Fenerbahçe için Japonya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Japon basınında çıkan habere göre Sarı-lacivertli kulüp, Japonya J1 Ligi takımlarından Sanfrecce Hiroshima'nın 10 numarası Takumu Kawamura'yı Transfer etmeye çok yakın. Fenerbahçe'nin, takımdan ayrılması muhtemel olan Arda Güler'in yerine Japon 10 numarayı düşündüğü aktarılıyor.

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

MICHAEL SKIBBE İLE ÇALIŞTI

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Michael Skibbe'nin çalıştırdığı Sanfrecce Hiroshima'nın en önemli oyuncularından olan Kawamura'nın kulübüyle Ocak 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

GEÇEN SENEKİ PERFORMANSI

23 yaşındaki Japon futbolcu Takumu Kawamura 10 numara ve merkez orta saha mevkilerinde görev yapabiliyor. 1.83 boyunda olan Kawamura, geçtiğimiz sezon çıktığı 24 maçta 5 gol atıp 2 de asist katkısında bulundu.

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

Fenerbahçe harekete geçti

Hem sağ bek hem de sağ kanat olarak oynayabilen 35 yaşındaki oyuncu için elini çabuk tutmak isteyen Kanarya'nın, harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bonuslar hariç 3.5 milyon Euro

Sarı-Lacivertliler'in, 2 yıllık sözleşme karşılığında Cuadrado'ya, bonuslar hariç senelik 3.5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Kolombiyalı yıldızın, Fenerbahçe'den düşünmek için süre istediği belirtildi.

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

Cuadrado ile bir görüşme daha

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, (yarın) 3 Temmuz Pazartesi günü, son olarak Juventus'ta oynayan Kolombiyalı yıldız Cuadrodo ile yeniden masaya oturarak bir görüşme daha gerçekleştirecek. Fenerbahçe'nin, yıldız oyuncuyu bu sefer ikna ederek transferi bitirmeyi hedeflediği aktarılıyor.

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

47 maçta 3291 dakika

Kanarya, bu transfer için istekli tek takım değil. Lazio’nun da 35 yaşındaki oyuncuya imza attırmak için çalışmalara başladığı belirtildi. Deneyimli oyuncunun bu iki takımdan birinde kariyerine devam etme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. Cuadrado, ilerlemiş yaşına rağmen geride kalan sezonda Juventus formasıyla 47 resmi maçta 3291 dakika süre alarak halen üst seviyede oynayabileceğini gösterdi.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ'İN İSTEDİĞİ!

Fenerbahçe transferde gözünü kararttı Bir bomba daha

YORUM YAZ