MENÜ

Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hayali gerçek oluyor, transfer için bu sabah uçak kalktı

Fenerbahçe’ye imza atmak için bastıran orta saha oyuncusu, çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. La Gazzetta dello Sport’ta Kyer alan habere göre yıldız oyuncunun durumuyla ilgili olarak, “Fiziken burada ama mental olarak haftalar önce takımdan ayrıldı” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca Fenerbahçe yönetimi bugün görüşmeler için İtalya'ya uçtu.

Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hayali gerçek oluyor, transfer için bu sabah uçak kalktı

Fenerbahçe'nin transferdeki gözde ismi, her geçen gün Kanarya'ya daha fazla yaklaşıyor. Çalışmalarını takımdan ayrı bir şekilde sürdüren yıldız oyuncunun, kış transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olması bekleniyor. İtalyanlar, yıldız orta saha oyuncusunun mental olarak takımdan ayrıldığını açıkladı.  

Haberin Devamı

Ayrıca Fenerbahçeli yöneticilerin transferi bitirmek için İtalya'ya uçtuğu öğrenildi. İşte tüm detaylar...

 İtalyanlar açıkladı!

Sarı-Lacivertliler, Rade Krunic için artık geri sayıma geçti. Sezon başında bir türlü kadroya katılamayan Boşnak orta saha oyuncusunun bu ay Çubuklu formayı sırtına geçirmesi çok yakın görünüyor.

Krunic, kupadaki Cagliari maçında sırt ağrısını gerekçe göstererek kadroya girmemişti. Tecrübeli futbolcu, dün de takımdan ayrı olarak bireysel çalıştı. İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Rade Krunic’in son durumuyla ilgili yaptığı haberde ilginç ifadeler kullandı.

Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçede İsmail Kartalın hayali gerçek oluyor, transfer için bu sabah uçak kalktı

‘Şaşırtıcı bir seçim’

Milan’ın transfer çalışmalarıyla alakalı olarak yapılan haberde, Kruic’e değinildi. Gazete, “Rade Krunic, sadece bedenen Milan’da. Çünkü birkaç hafta önce mental olarak takımdan ayrıldı!

Haberin Devamı

Aralık ayına büyük bir profesyonel olarak hareket eden Krunic için bu şaşırtıcı bir seçim. Milan’ın önceliği stoper ancak onun yerine de bir transfer yapabilir” sözleriyle oyuncunun son durumunu okuyucularına aktardı.

İTALYA'YA UÇTU
Mario Branco, Milan ile bonservis pazarlığı yapmak için cumartesi sabahının erken saatlerinde Milano'ya gitti. Branco, buradaki pazarlıkların durumuna göre İstanbul'a geri dönecek ve kulüp son yol haritasını belirleyecek. Fenerbahçe, yaz aylarında Milan 15 milyon euro istediği için bu transferi bitirememişti. Krunic'in sözleşme yenilememesi ve kontratının 1.5 sezon sonra bitecek olması nedeniyle Fenerbahçe, teklifini 4 milyon euro'ya indirdi. Milan ise 5 milyon euro'yu kabul edeceğini iletti.

AYRILIK KARARI, ŞOK EDEN TEKLİF

Sarı lacivertlilerin aradaki farkı kapatıp transferin açılacağı 11 Ocak'a kadar bu işi bitirmeye çalışacağı ve Boşnak yıldızı çok isteyen İsmail Kartal'ı mutlu etmeyi planladığı öğrenildi. Krunic, bu sezon Milan formasıyla Serie A'da 10, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 olmak üzere toplamda 14 maça çıktı. 896 dakika bu karşılaşmalarda süre alan Boşnak yıldız, gol ve asist katkısı ise yapamadı.

MİLAN'DAN KRUNİC AÇIKLAMASI

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, yarın oynayacakları Empoli maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca Krunic'in kadroda olmaması kararını değerlendirdi. Milan Teknik Direktörü Pioli, "Krunic, kendi isteğiyle maç kadrosundan çıkarılmadı. Performansı nedeniyle bu tercihi ben yaptım. Krunic'in başka bir takım arıyor olması bizim için daha iyi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçede İsmail Kartalın hayali gerçek oluyor, transfer için bu sabah uçak kalktı

Yerine Guido Rodriguez

İtalyan ekibi, sezon başında Fenerbahçe’nin de radarına giren Guido Rodriguez’in peşine düştü. Real Betis ile sözleşmesi bitecek olan Arjantinli yıldızın İtalyan pasaportu da bulunuyor. Avrupa Birliği dışından oyuncu kotası dolu olan Kırmızı-Siyahlılar bu nedenle Guido’yu ideal seçenek olarak görüyor. Fenerbahçe ise Krunic’i bir an önce İstanbul’a getirmek için yoğun mesai harcıyor. Sportif direktör Mario Branco’nun büyük ölçüde bu transfere yoğunlaştığı kaydedildi.

Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçede İsmail Kartalın hayali gerçek oluyor, transfer için bu sabah uçak kalktı

Sergio Ramos taraftarla tartıştı: Çenenizi kapatın

 

YORUM YAZ