MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatılacak

Fenerbahçe'de iç transfer çalışmaları sürüyor. Altay Bayındır'ın sözleşmesini uzatan sarı - lacivertliler bir isimle daha imzaları atıyor... İşte detaylar...

Fenerbahçe transfer haberi: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatılacak

 

Süper Lig’de İstanbulspor beraberliğiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe gözünü hafta sonuna çevirdi. Yarın akşam Sivasspor deplasmanına çıkacak sarı-lacivertliler, buradan mutlaka 3 puan çıkarmak zorunda. Son derece zor geçmesi beklenen mücadeleyi kazanmak yeterli olmayacak. Jorge Jesus ve ekibi, pazar günkü Beşiktaş-Galatasaray derbisinden en avantajlı skorun çıkmasını bekleyecek.

Haberin Devamı

HEDEF FARKI KAPATMAK

Zira şu anda Fenerbahçe bir yandan lider Galatasaray ile 6 puanlık farkı kapatmayı hedefliyor, diğer taraftan ise 2. sırayı koruyup Beşiktaş’a yakalanmamayı istiyor.

Bu sebeple bu hafta Fenerbahçe için sezonun en kritik haftası olacak. Sivasspor deplasmanında gelecek bir beraberlik dahi sarı-lacivertlilerin işini zora sokacak. Özellikle iki kez öne geçmesine rağmen 3-3 berabere bitirdiği İstanbulspor maçından sonra kredilerini tamamen tüketen sarı-lacivertliler, bu haftayı da karlı kapatamazsa zirve şansını epeyce zorlaştıracak.

Fenerbahçe transfer haberi: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatılacak

Öte yandan Fenerbahçe’nin Sivasspor deplasmanında şansı pek tutmuyor. Sivas’taki son galibiyetini 2017-18 sezonunda 2-1’lik skorla alan sarı-lacivertliler, daha sonra çıktığı 5 maçta 2 yenilgi, 3 beraberlik aldı. Jorge Jesus ve takımı, Sivas’ta 5 günde iki maça çıkacak. Yarın akşam ligde 32. hafta mücadelesi, 3 Mayıs Çarşamba günü de Türkiye Kupası yarı final ilk maçı oynanacak.

Haberin Devamı

CORINTHIANS'TA JESUS SESLERİ

Brezilya’da bir kez daha Jorge Jesus’la alakalı haberler çıktı. Corinthians’ta teknik direktör Cuca’nın 1987’deki bir tecavüz skandalıyla alakalı taraftarların gösterdiği protestolar sonrası değişime gidilmesi gündeme geldi. Corinthians taraftarları takımlarının başına Jorge Jesus’un geçmesi için sosyal medyada harekete geçti. Brezilyalı taraftarlar Jesus fotoğrafları paylaştı.

İÇ TRANSFERDE İMZALAR PEŞ PEŞE GELECEK

Fenerbahçe'de bir yandan gelecek sezonun transfer planlaması yapılırken diğer yandan iç transferde de önemli adımlar atılmaya başlandı. Sarı-lacivertliler ilk olarak takım kaptanı Altay Bayındır'ın sözleşmesini uzattı.

Fenerbahçe transfer haberi: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatılacak

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"2019 yılından beri formamızı giyen, Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile sözleşmemiz 4 yıl uzatılmıştır. A Milli Takım forması da giyen Kaptanımız Altay Bayındır, 2026-27 sezon sonuna dek Futbol A Takımımızın formasını terletecektir. Altay Bayındırımızın, Fenerbahçemizin 1 Numaralı formasıyla kulübümüz efsane isimlerinden olacağına, başarıları ile yüzümüzü güldüreceğine inanıyoruz. Kulübümüze transfer olduğu günden bugüne kadar duruşu ile örnek olan Altay Bayındır’a, Fenerbahçemizin çatısı altında ve hedeflerimiz yolunda nice başarılar diliyoruz."

Haberin Devamı

MIHA ZAJC İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR! TEK ŞART

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın ardından Miha Zajc'la da yeni sözleşme görüşmelerine başlandı. Sarı-lacivertliler, bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Sloven oyuncunun da sözleşmesini uzatmak istiyor.

Sports Digitale'de yer alan habere göre Miha Zajc'ın sözleşme uzatmak için Fenerbahçe yönetimine ilk 11'de oynama şartı koştuğu iddia edildi. Miha Zajc'ın "Bir şartla takımda kalırım, o da Jorge Jesus giderse" dediği iddia edildi.

CRESPO DA İMZAYI ATIYOR!

İspanyol basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun da sözleşmesini uzatmak için oyuncuya resmi teklifini iletti. Sarı-lacivertliler, Crespo'nun sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatmak için oyuncuya 3 yıllık resmi teklifini iletti ve oyuncunun kararını beklemeye geçti.

Haberin Devamı

Miguel Crespo, 2021 yazında Estoril Praia'dan Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Portekizli futbolcu gösterdiği performansla Vitor Pereira ve İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer almıştı. Crespo, Jorge Jesus ile forma istikrarından uzaklaşsa da Transfermarkt verilerine göre 10 milyon euro piyasa değerine sahip.

Fenerbahçe transfer haberi: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatılacak

"TRANSFERİNİ ARAŞTIRAN BAZI AVRUPA KULÜPLERİ VAR"

Todofichajes'te yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe, mevcut sözleşmesi 2024 yazında sona eren Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun sözleşmesini yenilemeyi planlıyor. Kulüp tarafından, Crespo'ya 2027 yılına kadar takımda kalmasını sağlayacak üç yıllık yeni bir anlaşma teklifi yapıldı. Bu haber, Crespo'yu takımın kilit oyuncularından biri olarak gören Fenerbahçe taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı. Portekizli, çok yönlü ve yetenekli bir oyuncu olduğunu kanıtladı, gol atma ve takım arkadaşları için gol şansı yaratma becerisine sahip. Piyasa değeri 10 milyon avro ve Portekizli oyuncunun transferini araştıran bazı Avrupa kulüpleri var."

Haberin Devamı

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

YORUM YAZ