MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Seferoviç Benfica'ya rest çekti

Fenerbahçe, İsviçreli yıldız için Benfica ile anlaşmıştı ve Haris Seferoviç’in dün İstanbul’da olması bekleniyordu. Portekiz ekibi, diğer golcüsü Nunez’in satılma ihtimali nedeniyle son anda pürüz çıkardı. Düzenli forma giyeceği bir takıma gitmek isteyen Seferoviç’in kulübüne rest çektiği öğrenildi. Hem Sarı-Lacivertli yönetim hem de 29 yaşındaki forvet, transferin gerçekleşmesi için bastırıyor.

Fenerbahçe transfer haberi: Seferoviç Benfica'ya rest çekti

Fenerbahçe, Vedat Muriç’in Mallorca’ya gitmesinin ardından Haris Seferoviç için harekete geçmişti. Sarı- Lacivertliler, başarılı oyuncuyla kısa sürede anlaştı. Benfica ile yapılan pazarlıklar da olumlu sonuçlandı. Sezon sonuna kadar kiralanacak olan 29 yaşındaki forvetin dün İstanbul’da olması bekleniyordu. Ancak Portekiz ekibi son anda geri adım attı. Benfica’nın diğer golüsü Darwin Nunez için West Ham’ın teklif yapması üzerine Seferoviç transferi durduruldu. Kırmızı- Beyazlılar’ın bu hamlesi, Fenerbahçe’de tüm planları alt üst etti.

Haberin Devamı

Planlar suya düştü

Sarı-Lacivertliler, Seferoviç’i cumartesi günkü Başakşehir mücadelesinde kadroya almayı düşünürken, Portekiz’den gelen bu haber moralleri bozdu. ancak Haris Seferoviç’in de tüm anlaşmalar tamamlanmışken Benfica’nın sergilediği bu tavır nedeniyle fazlasıyla sinirlendiği kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcunun kendi kulübünün yönetimine, düzenli olarak oynamak istediği ve bu aşamadan sonra geri adım atılmasını istemediği yönünde mesaj gönderdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Başkanlar görüşebilir

Hem Seferoviç hem de Fenerbahçe Yönetimi, transferi bir an önce noktalamak için Benfica cephesine baskı yapıyor. Ali Koç’un, Benfica Başkanı Rui Costa’yla bu konuyla ilgili özel bir görüşme yapması bekleniyor. Sarı- Lacivertliler, kısa sürede bu transferi olumlu ya da olumsuz şekilde neticelendirmek ve buna göre planlamasını yapmak istiyor.

YORUM YAZ