MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Lyon'un Pelkas ısrarı

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Dimitris Pelkas için Rubin Kazan'dan sonra Olympique Lyon da devreye girerken sportif direktör Juninho'nun açıklamaları sonrası Lyon'un Pelkas için teklif yükseltmeye hazırlandığı belirtildi.

Fenerbahçe transfer haberi: Lyon'un Pelkas ısrarı

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında PAOK'tan kadrosuna kattığı ve Sarı-Lacivertlilerde gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Dimitris Pelkas için Fransız ekibi Olympique Lyon devrede. Rusya'dan Rubin Kazan'ın da ilgilendiği oyuncu için özellikle Lyon'un teklif artırması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yunanistan'dan Sportime'ın haberine göre Rubin Kazan, Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro'luk bir teklif sunduktan sonra Lyon, kabul görmeyen bu teklifin üzerine 7.5 milyon Euro ile çıkmayı planlıyor.

Talep 10 milyon Euro

Lyon'un yapmayı planladığı teklifin de Fenerbahçe tarafından kabul görmesi beklenmiyor. Fenerbahçe'nin bu transfer için 10 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği aktarılmakta. PAOK da transferden %20'lik bir hak alacak.

Haberin Devamı

Juninho'dan açıklama

Olympique Lyon Sportif Direktörü Juninho, OL TV'de hücum hattına bir isim aradıklarını belirtti. Memphis Depay'ın yerini doldurmak istediklerini aktaran Juninho, "Memphis'in yerini doldurmak için etkili, adam eksilten, hızlı bir oyuncu almalıyız. Çalışmalarımız sürüyor ama çok da kolay değil çünkü pahalı oyuncular" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ