MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Alfredo Morelos'da detaylar ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği Kolombiyalı forvet Alfredo Morelos için transfer detayları ortaya çıktı. Öte yandan İngiltere'ye transfer olacak olan Batshuayi'den gelecek bonservis bedeli de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe transfer haberi: Alfredo Morelos'da detaylar ortaya çıktı

Sarı-Lacivertliler’de Edin Dzeko’nun gelmesinin ardından ichy Batshuayi’nin huzursuzluk yaşadığı yönünde birçok haber çıkmıştı. Belçikalı oyuncunun, yedek beklemek istemediği ve bu nedenle ayrılma kararı aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

MORELOS İLE HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Yönetim de bunun üzerine hemen yeni bir forvet arayışına başladı. Öte yandan Michy Batshuayi’ye gelen teklifler de değerlendirilmeye alındı. Sarı-Lacivertliler, adı daha önce de gündeme gelen, haziranda Rangers’tan ayrıldığından beri boşta olan Alfredo Morelos ile her konuda anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe transfer haberi: Alfredo Morelosda detaylar ortaya çıktı

BATSHUAYİ'DEN 10 MİLYON EURO GELECEK

Kolombiyalı golcü önceki gece İstanbul’a gelirken, Batshuayi’nin satışı konusunda da Premier Lig ekibi Nottingham ile yaklaşık 10 milyon Euro karşılığında el sıkışıldı.

MORELOS İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Fenerbahçe’de bugünün hareketli geçmesi bekleniyor. Hem Michy Batshuayi’nin Nottingham Forest’a satışı, hem de Alferdo Morelos’un 3 yıllık sözleşmesiyle ilgili KAP açıklamasının gelmesi muhtemel.

Haberin Devamı

LUTON, KİNG’İN PEŞİNDE

Sarı-Lacivertliler’in İngiltere’ye göndereceği tek isim Batshuayi olmayabilir. Premier Lig’in yeni ekiplerinden LUton Town da Joshua King’in peşinde. Norveçli hücum oyuncusuyla ilgili gelişmeler de yaşanabilir.

Fenerbahçe transfer haberi: Alfredo Morelosda detaylar ortaya çıktı

YORUM YAZ