MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Daha hiçbir şey bitmedi!

Sarı-Lacivertliler, Sevilla deplasmanında Jordan ve Lamela'nın gollerine engel olamayınca 2-0 kaybetti. Son düdükle birlikte Jorge Jesus mağlubiyeti değerlendirdi. Tur için hâlâ umutlu olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Tur, başladığımız kıyasla daha zor... Ancak daha hiçbir şey bitmedi" yorumunu yaptı. Jesus takımına eleştiri yapmayı da ihmal etmedi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Daha hiçbir şey bitmedi!

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla deplasmanında üstün oynamasına rağmen sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe turu Kadıköy'e bıraktı. Joan Jordan ve Erik Lamela'nın ikinci devredeki gollerine engel olamayan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jorge Jesus sonucu 'tecrübesizlik' olarak açıkladı.

Haberin Devamı

SEVILLA - FENERBAHÇE YORUMLARI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Daha hiçbir şey bitmedi

'Tecrübe ve konsanstrasyon'

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından açıklamalarda bulunan Portekizli hoca, "Avrupa Ligi'nin son 16 turunda Fenerbahçe'den çok daha tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Bugünün özeti, ilk yarıda saklıydı. İlk yarıda harika oynadık. Sevilla'nın ilk yarıda bir pozisyonu dahi yoktu ama biz 3-4 tane net poziyon kaçırdık. Avrupa Ligi'nde bu pozisyonları atamazsanız kazanmanız mümkün olmuyor. İkinci yarı takım biraz konsantrasyonunu kaybetti. Yediğimiz golden bir tanesi taçtan geldi. Biz bugün tecrübe eksikliğinin faturasını ödedik ama 1 maç daha var" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Daha hiçbir şey bitmedi

'İlk yarıdaki gibi oynarsak...'

Tur için umutlu olduğunu kaydeden deneyimli çalıştırıcı, "Hâlâ şansımız var. 2-0 istediğimiz sonuç değildi, bu maçın hakkı da değildi. Kendi stadımızda bugünkü ilk yarı gibi oynarsak bu sefer goller atacağımızı düşünüyoruz. Tur, başladığımız kıyasla daha zor... Ancak daha hiçbir şey bitmedi" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ