MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan transfer cevabı! Fatih Karagümrük maçı sonrası...

Sarı-Lacivertliler, Fatih Karagümrük engelini 2-1'le aştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal mücadeleyi değerlendirirken transfer sorusuna da net yanıt verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan transfer cevabı! Fatih Karagümrük maçı sonrası...

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Son 3 maçını kazanamayan Sarı-Lacivertliler galibiyet özlemini 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1'lik zaferle ayrılarak dindirdi.

Haberin Devamı

'ÖNEMLİ EKSİKLERLE MAÇA ÇIKTIK'

Ezeli rakibi Galatasaray'dan liderliği 1 gün sonra geri alan Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal da Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi. Çok eksikle mücadeleye çıktıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Karagümrük çıkıştaydı. Süper Lig'de en çok milli takıma oyuncu veren takım Fenerbahçe. 13 oyuncu verdik, 3-4 günde bir maç oynuyorlar. Bu kolay değil. Ben sakatlıklara, eksiklere hiçbir zaman sığınmadım. Maalesef, bugün de önemli eksiklerle maça çıktık. Onların yerine oynayan oyuncularım da ellerinden geleni yaptı. Bu maçı kazanmak çok önemliydi" dedi.

FIRTINA SÜRÜYOR, SAHNE YİNE O'NUN...

'OYUNCULARIM KARAKTER KOYDU'

Taraftara da teşekkür eden Kartal, "1-0 geriden geldik, oyuncularım karakter koydu. Devre arası soyunma odasında konuştuk. Sadece işimizi yapmamız gerektiğini ve oyuna ağırlığımızı koymamız gerektiğimi anlattım. Onlar da ikinci yarıya iyi başladı. Maçın başından sonuna kadar da takımı destekleyen taraftarlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
İsmail Kartal: Aslanlar gibi oynadık, 3 puanı aldık

'TRANSFER ARAYIŞIMIZ YOK'

Stoper bölgesinde yaşanan sakatlıklar sonrasında defansın ortasına takviye yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu.

Kartal bu soruya şu cevabı verdi 👇

Şu an için oyuncu arayışımız yok. Oyuncularımız yavaş yavaş dönüyor. Ancak yine başkan ile konuşuruz. Şu anda tek önemli şey, dört gün sonra oynayacağımız Konferans Ligi maçı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartaldan transfer cevabı Fatih Karagümrük maçı sonrası...

YORUM YAZ