MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Sergen hoca oyunu dengeledi! 'Zor deplasmanda kazandık'

Sarı-Lacivertli ekip Antalyaspor deplasmanını kayıpsız atlattı. 2-0'lık zaferin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "1-0 başladık ikinci yarıya, içeride ikiyi, üçü atmak için plan yaptık. Sergen hoca da hamle yaparak oyunu dengeledi. Zor bir deplasman, Antalyaspor iyi bir takım. Kazandığımız için mutluyum" yorumunu yaptı. Kartal, yeni transfer Çağlar Söyüncü'nün de performansını yorumladı.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sergen Yalçın'ın takımı Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-Lacivertliler ezeli rakibi Galatasaray'ın kazandığı haftada hata yapmadı, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-0 kazandı, yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

'Sergen hoca oyunu dengeledi'

Maçın ardından konuşan İsmail Kartal önemli açıklamalarda bulundu. Mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, "Maça iyi başladık. Baskılı başladık. Gole kadar 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. 1-0 başladık ikinci yarıya, içeride ikiyi, üçü atmak için plan yaptık. Sergen hoca da hamle yaparak oyunu dengeledi. Kompakt kalarak ikinci golü bulduk ve maçı kazandık. Zor bir deplasman, Antalyaspor iyi bir takım. Kazandığımız için mutluyum" dedi.

'2. golü attık maç bitti'

İlk kez forma giyen Çağlar Söyüncü'yü de değerlendiren başarılı hoca, "Çağlar ilk maçı olmasına rağmen güzel bir performans sergiledi. Rakip çift santrfora dönünce biz de 3 stoperle oynadık son bölümde. 2. golü de attıktan sonra maç orada bitti zaten" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

"Az hata yapan mutlu sona ulaşacaktır"

Kartal, bir muhabirin Galatarasay ile bir gün önce veya sonra oynamanın avantaj oluşturup oluşturmadığı sorusuna ise şu cevabı verdi: “Bu tartışılır. Bir gün önce mi oynamak sonra mı oynamak? Şimdiden yorum yapmak doğru değil. Avantajı da var dezavantajı da var. Yorum yapmam doğru değil. Genel anlamda değerlendirmek lazım. Psikolojik olarak baktınız zaman rakip de maçları kazanıyor biz de kazanıyoruz. Güzel bir yarış içerisindeyiz. Sonuna kadar böyle gidecek. Az hata yapan mutlu sona ulaşacaktır.”

'Başkanın açıklaması değişebilir'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un seçimlerde aday olmayacağına yönelik açıklamaları yönünde gelen soruya ise, “Başkanımızın böyle bir açıklaması olmuş ama sezon sonu ben bazı şeylerin tekrar gözden geçirilerek değişebileceğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Sergen hoca oyunu dengeledi Zor deplasmanda kazandık

YORUM YAZ