MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Farklı kazanabilirdik! Fred müjdesi...

Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa virajını kayıpsız döndü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da 90 dakikayı, "İlk yarıda çok net pozisyonlarımız var. Bunlardan bir tanesini atsak, farklı kazanabilirdik" sözleriyle değerlendirdi. Başarılı çalıştırıcı, Fred müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Farklı kazanabilirdik! Fred müjdesi...

Şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran, 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk etti. Bu sezon Kadıköy'de yaşadığı sürpriz kayıplarla ligde geri düşen Sarı-Lacivertliler, Paşa engelini de 90+6'da attığı golle geçti ve maç fazlasıyla ezeli rakibi Galatasaray'ın 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı
İsmail Kartal'dan taraftar vurgusu: Şampiyonluk yolu...

'Golle birlikte hamlelerimizi yaptık'

Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal sahada direnç gösterdiklerini belirterek, "Maçtan önce de söylediğim gibi, Kasımpaşa son haftalarda formda bir takım, dirençli bir takım. Zor geçeceğini tahmin ediyorduk. İlk yarıda çok net pozisyonlarımız var. Bunlardan bir tanesini atsak, farklı kazanabilirdik. Devre öyle bitti, hamle yapmaya hazırlanırken gol yedik. Bunu da anlatmıştık. Golle birlikte hamlelerimizi yaptık. Rakibin daha fazla üzerine giderek direnç koyduk. Taraftarımızla yaptığımız görüşmede, bundan sonra ilk dakikadan son dakikaya kadar takımı desteklemeleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. 3 puan çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu akşamki galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Farklı kazanabilirdik Fred müjdesi...


'Bu hafta takımla antrenmanlara başlıyor'

Tecrübeli hoca, camiaya Fred müjdesini şu sözlerle verdi:

Fred bu hafta takımla antrenmanlara başlıyor. İlk yarıda istediğimiz çıkışları yapamadık. İkinci yarıda istediğimizi yaptık. Bir tane gol pozisyonları var. Onun haricinde pozisyon vermedik. Bu da bizim için çok önemli.

“Yakın zamanda daha iyi Krunic görecekler”

Krunic’in performansıyla ilgili sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Şu anda Krunic bu değil, çok daha iyisini yapabileceğini düşünüyoruz. Bize gelmeden takım haricinde çalıştığı için onun adaptasyonu var. Yakın zamanda daha iyi Krunic göreceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Ferdi ile ilgili taktiksel bir anlayışımız var”

Ferdi'nin ikinci yarıda mevkiisi dışında bölgelerde de mücadele ettiği sorusuna Kartal, şöyle konuştu:
"Biz antrenmanlarda Ferdi sağ bek, sol bek değil, orta saha için de oynamasını istiyoruz. Oyunu çözmek adına taktiksel bir anlayışımız var. Becao, Fred bizim için önemli oyuncular. Rakip bize ilk yarıda çok sert baskılar yaptı. İkinci yarıda önde basarak maçı kazanmasını bildik. Biz maç maç düşünüyoruz rakibe göre elimizdeki oyuncuları değerlendireceğimizi düşünüyoruz.”

“Şampiyonluk yarışı futbol adına güzel bir şey”

İsmail Kartal, şampiyonluk yarışıyla ilgili şunları söyledi:

“Her iki takım da, belki de uzun yıllardır böyle şampiyonluk mücadelesi verilmemişti. Bu futbol adına güzel bir şey. Sanki böyle sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor.”

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Farklı kazanabilirdik Fred müjdesi...

YORUM YAZ