MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Becao'nun dönüş tarihini açıkladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile sarı-lacivertli futbolcu İrfan Can Kahveci, Spartak Trnava maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Becao'nun dönüş tarihini açıkladı!

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde yarın grup maçında Spartak Trnava ile karşılaşacak.  Sarı-lacivertlilerin mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maç öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile futbolcusu İrfan Can Kahveci bir basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

İsmail Kartal'ın yaptığı açıklamalaR şöyle;

'Tek hedefimiz 3 puanı alıp gruptan çıkmak. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum. Elimiz güçlü. Kendimize yakışanı yapıp en kötü ihtimalle ikinci olarak çıkmak istiyoruz. Nord maçında aldığımız ağır yenilgiden sonra çabuk toparlandık. Yolumuza en iyi şekilde devam etmeyi düşünüyoruz. Bu akşam 1-2 oyuncu var durumlarıyla ilgili görüşmeler yapacağım. Biz kazandığımız zaman çıkmayı zaten garantiliyoruz. Averaj liderlik için önemli. Bunu da oyuncularımızla konuşuyoruz.

SERDAR AZİZ OYNAYACAK MI?

'Serdar Aziz 6 haftadır futbol oynamıyor, takım ritmini yakalaması lazım. Değerlendireceğiz.'

İsmail Kartal ve İrfan Can Kahveci'nin açıklamaları

'EVİMİZDE OYNAYACAKKEN DEPLASMANDA OYNAYACAĞIZ'

Kartal, maçların ertelenmesi sonrası fikstür ile alakalı, 'Pazartesi akşamı yaşanan olay için tüm hakem camiasına tekrardan geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Karar TFF'nin kararı, şu anda herhangi bir yorum yapmam doğru değil. Bu sonuçta TFF'nin aldığı bir karar. Bu kararı değiştirecek gücümüz yok. Kendi evimizde oynayacakken deplasmanda oynayacağız. Böyle olumsuzluklar oldu ancak bunlarla ilgili ben konuşmam kulüp gerekli görürse açıklama yapar.' dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Becaonun dönüş tarihini açıkladı

BECAO'NUN DÖNÜŞ TARİHİ

 'Kazandığımız zaman gruptan çıkıyoruz. Takıma sakat oyuncuların da dönmesiyle birlikte, onların enerjileriyle birlikte Zajc ve Becao'nun sakatlıkları devam ediyor. Sadece onlar kaldı. Yarın da inşallah güzel bir galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz. Becao, zannediyorum ki ocak ayının ortalarına doğru takımla antrenmanlara başlar.

İRFAN CAN: 'HOCAMIZIN SİSTEMİ SKORER OLMAMDA KATKI YAPTI'

İrfan Can Kahveci'nin yaptığı açıklamalar ise şöyle;

'Taraftarlarımızdan o maç için özür dileriz, sonrasında çabuk toparlandık. Kendi aramızda konuşup ne kadar istekli olduğumuzu taraftarımıza göstermemiz gerektiğini düşündük. Bunu da son iki maçta gösterdiğimizi düşünüyorum. Kariyerimin en skorer sezonunu geçirsem de benim için önemli olan takıma verdiğim katkı. Tabii ki İsmail hocamızın oyun sistemi, skorer olmamda katkısı büyük.

YORUM YAZ