MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçı öncesi oyuncularla toplantı yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kritik Alanyaspor maçı öncesinde oyuncularıyla toplantı gerçekleştirdi. Kartal, öğrencilerine zaferin şifresini açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçı öncesi oyuncularla toplantı yaptı

Ara transfer döneminde kadrosunu Rade Krunic, Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü ve Serdar Dursun ile güçlendiren Fenerbahçe'nin tek düşüncesi Trendyol Süper Lig şampiyonluğu. Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 mağlup etmesinin ardından maç eksiği ile liderliği kaybeden sarı-lacivertliler, Alanyaspor'u devirip liderlik koltuğunu tekrardan geri kazanmayı hedefliyor. 

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'DAN TOPLANTI

Fenerbahçe’de bu akşam oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıkları tamamlanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal oyuncularına sabırlı olmalarını ve oyun planına sadık kalmalarını söyledi. Sarı-lacivertliler zaman zaman kapanan takımlar karşısında son dakikalarda golü bulurken, hem teknik heyetin hem de futbolcuların bunu oyun planına sadık kalmalarına bağladıkları öğrenildi. Kartal'ın da öğrencileriyle yaptığı toplantıda buna vurgu yaptığı bildirildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçı öncesi oyuncularla toplantı yaptı

"BİZİM TEK BİR PLANIMIZ VAR"

Skor ne olursa olsun oyun planına sadık kalıp, sabırlı olmaları gerektiğini oyuncularına aktaran sarı-lacivertli takımın teknik patronunun, "Sezon başından beri oyun planını oturmak istedik ve bunu yaptık. Bizim her zaman tek bir planımız var. Baskılı oynayıp erken golü bulmak. Ama golü bulamadığımız zaman da sabırlı olmamız gerekiyor. Sabırlı olup golü aradığımızda kazandığımızı birçok maçta gördük. Bu yüzden aynı şekilde devam edelim" dediği öğrenildi. Taraftar desteğine de değinen Kartal, "Taraftarımız iç sahada oynadığımız hiçbir maçta bizi yalnız bırakmadı. Alanyaspor karşısında da öyle olacaktır. Bu yüzden biz kendi oyunumuzu oynayıp serimizi sürdürelim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BATSHUAYI VE DJIKU ALARMI

Fenerbahçe’de Alanyaspor maçı öncesi Djiku ve Batshuayi kart sınırında bulunuyor. Trendyol Süper Lig’de 3 sarı kartı bulunan 2 futbolcu bu akşamki maçta şans bulmaları ve kart görmesi durumunda Çaykur Rizespor deplasmanında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ