MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıkladı: Altay ve Livakovic...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hollanda temsilcisi Twente ile oynanacak karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı sakat oyuncularla ilgili de bir müjde verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıkladı: Altay ve Livakovic...

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, play-off turunda Hollanda'nın Twente ekibiyle karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertli temsilcimizin sahasında oynayacağı karşılaşma öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal ve oyunculardan Sebastian Szymanski basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İsmail Kartal'ın açıklamaları;

"3-4 günde bir maç trafiği yaşıyoruz. Twente maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Twente hareketli ve koşan bir takım. Hollanda futbolunun temelindeki her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Rakiplerimizin hepsine saygı duyuyoruz. Ama Twente maçı çok çok önemli. İyi futbolla, avantajlı bir skor almak istiyoruz. Başarırsak çok mutlu olacağız.

ROTASYON SÖZLERİ

Teknik Direktör İsmail Kartal, kadroda rotasyona gitme konusunda gelen bir soruya ise, "Birkaç sakat oyuncumuz var. Bazı mevkilerde daha fazla rotasyon yapabilecekken, sakatlıklar nedeniyle yapamıyoruz ve bazı oyuncularımıza fazla yük biniyor. Sakatların bir bölümü yarın dönecek. Testler sonucunda kimin oynayacağına karar vereceğiz."

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıkladı: Altay ve Livakovic...

"3 SENE ÖNCE KEŞFETTİK"

Tecrübeli çalıştırıcı, kad yorgunluğunu tespit etme yöntemini üç yıl önce bir Anadolu kulübünde keşfettiklerini açıklayarak, "Kas yorgunluğunu tespit etme durumunu 3 sene önce bir Anadolu kulübünde keşfettik ve denedik. Fenerbahçe'de de olduğunu biliyorduk. Buna 2 tane yenilik kattık. Futbolcuların kas yorgunluğuna bakıyoruz. Ayrıca bazı aletlerle futbolcuların yorgun olup olmadığını, gece kaç saat uyuduğunu tespit ediyoruz. Artık bunun içine girdik. Sakatlık riskini minimuma indirmek için hazırlanıyoruz. Şu an iyi yoldayız. Milli maç arasında çok daha iyi olacağız."

ALTAY VE LIVAKOVIC AÇIKLAMASI

İsmail Kartal takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Altay ve Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Livakovic hakkında konuştu.

Altay Bayındır bu akşam antrenmana çıkacak. Kesinleşen bir transfer durumu yok. Kesinleşince kulüp açıklar. Dominik Livakovic ile ilgili olarak bir şey söylemem doğru olmaz. Başkan ve yönetiminde kontrolünde gidiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıkladı: Altay ve Livakovic...

SEBASTIAN SZYMANSKI'NİN AÇIKLAMALARI

Samsunspor deplasmanında Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydeden Szymanski ise, "Fenerbahçe olarak iyi yoldayız. İyi bir gidişatımız var. 6 maçta aldığımız sonuçlar ortada. Çok daha iyi olacağız. En iyisini yapmak için her şeyi deniyoruz. İlerleyen dönemde daha da iyi olacağız. Twente ile geçen sene iki maç oynadım. Neler yapabileceklerini iyi biliyorum."

"Fenerbahçe'de iyi bir başlangıç yaptım. Ben değil, takım için de bu geçerli. Bu şekilde devam etmeliyiz. Sıkı çalışıyorum. Kimin gol attığı, asist yaptığı önemli değil. Kazanmak önemli."

Haberin Devamı

"Fenerbahçe iyi oyunculardan kurulu, iyi bir takım. Rekabet, takıma fayda sağlar. Herkes gelişir. İsmail Kartal en iyi 11'i kuracaktır. En iyisini İsmail Kartal bilir. Fazla kaliteli oyuncunun olması, faydalı bir şey."

"Benim oyun tarzım bu! Koşu ve pres anlamında takıma yardımcı olurum. Bazen rakipten top çalmak, beni gol atmaktan daha fazla mutlu ediyor."

"Taraftarın gösterdiği bu ilgiyi ve sevgiyi beklemiyordum. Sadece beni değil, tüm takımı tutkuyla destekliyorlar. Avrupa ile kıyaslarsam, buradaki tutku çok farklı. Ben de bunu çok seviyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıkladı: Altay ve Livakovic...

YORUM YAZ