MENÜ

Fenerbahçe taraftarından Galatasaray derbisine yoğun ilgi! Kadıköy'de yer kalmadı

Dev derbi öncesi Ülker Stadı’ndaki tüm biletler satıldı. Herkesin gözü, bu akşam Kadıköy’de olacak. Fenerbahçe taraftarı tribünleri doldurup, takımlarının Galatasaray karşısında sahadan zaferle ayrılmasının hayalini kuruyor.

Fenerbahçe taraftarından Galatasaray derbisine yoğun ilgi! Kadıköy'de yer kalmadı

Süper Lig’de haftanın karşılaşması bu akşam oynanacak ve Türkiye’de nefesler kesilecek. Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ı konuk edeceği derbi öncesi Kadıköy’de tüm biletlerin tükendiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli taraftarların, Ülker Stadı’na adeta akın etmeleri ve harika bir atmosfer yaratmaları bekleniyor. 2023 yılının ligdeki son sınavında Sarı-Lacivertli futbolseverlerin tek isteği, takımlarının bu zorlu mücadeleden zaferle ayrılarak liderliğini puan farkıyla sürdürmesi.

Haberin Devamı

50 bin civarında seyirci

Dün genel satışa çıkan biletlerin kısa sürede tükendiği bildirildi. Konuk Galatasaray takımının taraftarlarının da eklenmesiyle birlikte bu akşam statta, 50 bin civarında seyirci olacak. Fenerbahçe taraftarının, derbiye özel koreografi hazırlığı içinde olduğu konuşuluyor. Tribünlerin sarı ve lacivert renklere bürünmesi, statta unutulmaz bir derbi atmosferinin oluşması bekleniyor.

Fenerbahçe taraftarından Galatasaray derbisine yoğun ilgi Kadıköyde yer kalmadı

YORUM YAZ