MENÜ

Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu ıslıkladı! Jorge Jesus tepki gösterdi

Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe'de sonradan oyuna giren yıldız isim, taraftarlarca ıslıklandı. Oyuncusunun sahaya adım atar atmaz ıslıklanmasına ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, tepki gösterdi.

Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu ıslıkladı! Jorge Jesus tepki gösterdi

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-Lacivertliler, 8. dakikada Emre Mor ile öne geçerken 18. dakikada Dimitrios Kolovetsios skora eşitliği geçirdi. 42. dakikada Fenerbahçe'de yine Emre Mor sahneye çıkarken 59. dakikada da Serdar Dursun, durumu 3-1'e getirdi. 90. dakikada ise oyuna sonradan dahil olan Arda Güler, attığı gol ile 4-1'lik skoru belirledi.

Haberin Devamı

TRİBÜNLERDEN İSTİFA ÇAĞRISI

Fenerbahçe, 8. dakikada Emre Mor ile öne geçerken bu golün hemen sonrasında tribünlerden 'Yönetim istifa' sesleri yükseldi.

YILDIZ OYUNCU HEDEFTE

68. dakikada Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in yerine Willian Arao, oyuna dahil oldu. Brezilyalı oyuncunun sahaya adım atması ile tribünler kendisini ıslıklamaya başladı. Oyun içerisinde de Arao, her topla buluştuğunda tribünler tarafından yuhalandı.

Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu ıslıkladı Jorge Jesus tepki gösterdi

AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Willian Arao, Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçebileceğine yönelik söylentiler hakkında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncu, "Jesus ile Flamengo hakkında sohbet ediyoruz. Elbette insanlar da Flamengo'dan bahsediyor. Takımın aldığı sonuçları tartışıyoruz. Golü gördün mü gibisinden muhabbetimiz oluyor. Orada çok arkadaşlarım var. Çalışanlar ve taraftarlar da tabii ki... Jesus'un adı da hem Flamengo hem de Brezilya Milli Takımı'yla anılıyor. Bunları biz de duyuyoruz. Flamengo iddiaları yeniden güç kazandı. O harika bir teknik direktör. Elbette bağlantılı olan başka büyük isimler de var (Ancelotti, Guardiola, Mourinho) ama onun yeteneğini ve bizim takımımıza ve ülkemize çok şey katacağını biliyorum. Bu takıma uygun bir oyun tarzı var. Agresif, bu yüzden milli takımın başına geçerse kesinlikle çok başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu ıslıkladı Jorge Jesus tepki gösterdi

JORGE JESUS TEPKİ GÖSTERDİ

Tribünlerin Willian Arao'yu yuhalaması sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, tribünlere tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle kale arkasındaki taraftarlara yönelik ellerini açarak isyan etti.

VALENCIA DA ISLIKLANDI

Fenerbahçe'de 78. dakikada Enner Valencia, kenara gelirken yerine Arda Güler oyuna dahil oldu. Bu sezon attığı gollerle Sarı-Lacivertlileri taşıyan isimlerin başında gelen Enner Valencia, Beşiktaş derbisinde kaçırdığı penaltı nedeniyle hedefteydi.

Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu ıslıkladı Jorge Jesus tepki gösterdi

Yıldız oyuncu, kenara gelirken tribünlerden tepki gördü. Jorge Jesus'un devreye girmesi ile Ekvadorlu golcüye yönelik tepkiler daha sonra alkışa döndü.

İRFAN CAN KAHVECİ'Yİ JORGE JESUS ENGELLEDİ

Haberin Devamı

Maçta tepki gören isimlerden biri de İrfan Can Kahveci'ydi. Milli oyuncu, son düdükle birlikte soyunma odasına gitmek istedi.

Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu ıslıkladı Jorge Jesus tepki gösterdi

Jorge Jesus, soyunma odasına hareketlenen oyuncusuna sarılarak bitiş düdüğü sonrası takımla birlikte saha içerisinde tutmaya çalıştı.

MAÇ SONU ARAO'DAN AÇIKLAMA

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Willian Arao, "Beşiktaş maçı bizim için karmaşık bir maçtı. Ne biz oyuncular, ne hocamız ne de kulüp böyle bir maç yaşamamıştır. Lig henüz bitmedi. Alınacak 27 puan var. Lig sonuna kadar savaşacağız. Biz çok büyük bir kulübüz. Hafta içerisinde röportaj verdim. Bana sorularn bir soruyu cevapladım ama sözlerim yanlış anlaşılmış. Ben, 'Jesus, Brezilya Milli Takımı'na giderse milli takım için iyi olur' dedim. Elbette benim amacım hocamla birlikte burada uzun yıllar kalmak. Belki burada çeviri hatası oldu bilmiyorum ama sözlerim yanlış anlaşıldı" dedi.

Bir de paylaşım yapan Brezilyalı oyuncu, "Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki brezilya’da bir kanala verdiğim bir röportajda sadece bana sorulan soruya cevap verdim, benim isteğim hocamızın yıllarca bizimle kalması, bu sene ve önünüzdeki senelerde bütün hedeflerimize hep birlikte ulaşmamız. Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim, FENERBAHÇE’ye yardım etmek için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ