MENÜ

Fenerbahçe taraftarı Trabzonspor maçında şova hazırlanıyor

Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada harekete geçti, üye öncelikli satışa çıkan biletlerin 20 bine yakını kısa sürede satıldı. 12 yaş altı çocukların stada giriş yasağı kalktı. Trabzonspor maçında Kadıköy’ün uzun bir aradan sonra şölen yerine dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe taraftarı Trabzonspor maçında şova hazırlanıyor

Fenerbahçe, pazar günü ligde lider Trabzonspor’u ağırlayacak. dev maçın biletleri henüz satışa çıkmadan, kulübe yoğun talep geldiği öğrenildi. Dün üyelere öncelik verildi, kısa sürede 20 bine yakın bilet satıldı. Bugün Fenercell aboneleri ve Fenerbahçe Kart sahiplerine öncelik tanınacak. Genel satış ise yarın başlayacak. Taraftarların sosyal medyadan yaptığı bilet fiyatlarının düşürülmesi çağrısı yönetim tarafında karşılık bulmadı. Fiyatlar yine 70 TL ila 450 TL arasında belirlendi. Buna rağmen, son aylarda boş kalan Ülker Stadı tribünleri, uzun bir aradan sonra ilk kez pazar günü dolabilir. Bilim Kurulu’nun aldığı kararların ardından TFF’nin 12 yaş altı çocuklar için uygulanan stada giriş yasağını kaldırması da Trabzonspor karşılaşmasına olan ilgiyi iyice artırdı.

Haberin Devamı

Taraftardan özel hazırlık

Taraftar grupları bu karşılaşma için hazırlıklara başladı. Tribünlerde görsel şovların yanı sıra özel pankartlar hazırlanacak. İlk dakikadan itibaren takıma büyük bir destek verileceği öğrenildi. Ligde peş peşe 3 maçını kazanarak moral bulan ve Şampiyonlar Ligi vizesini hedefleyen Sarı-Lacivertliler, kritik Trabzonspor maçında arkasına 12. adamını alarak sahaya çıkacak.

YORUM YAZ