MENÜ

Fenerbahçe stoper transferini bitiriyor! Yine İtalya'dan takviye

Bu sezon Fenerbahçe'nin transfer için resmen kamp kurduğu ülkelerden biri olan İtalya'dan Sarı Lacivertliler golcüsünün ardından savunmacısını da buldu. İtalyan gazeteci Di Marzio da yaşanan gelişmeyi duyurdu. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe stoper transferini bitiriyor! Yine İtalya'dan takviye

Süper Lig'de sezonu ezeli rakibi Galatasaray'ın ardında 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler yeni sezonda kurulacak takıma çevrildi. Sarı Lacivertliler'de uzun süredir yaşanan şampiyonluk hasretinin sona ermesi için transfer çalışmalarını bizzat yöneten Başkan Ali Koç, İtalya'ya resmen kamp kurmuş durumda. Özellikle stoper bölgesi için sürpriz bir iddia İtalyan gazeteci Di Marzio'dan geldi. İşte Fenerbahçe'de transferde yaşanan son gelişmeler...

Haberin Devamı

DZEKO TRANSFERİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe, transferi için bir süredir uğraş verdiği Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler, yıllık 4,2 milyon Euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Fenerbahçe stoper transferini bitiriyor Yine İtalyadan takviye

TRANSFERİN PERDE ARKASI!

Fanatik Gazetesi editörü Ömer Necati Albayrak, Dzeko transferinin perde arkasını yazdı:

'Fenerbahçe'de oynayacağım anlaşmadan geri dönme'

Edin Dzeko... Wolfsburg'la pik yaptığı kariyerini Manchester City ile taçlandırdıktan sonra İngiltere'den ayrılan ve İtalya'nın yolunu tutan yıldız oyuncunun adeta o günlerden bu yana her transfer döneminde ismi Türkiye'yle anıldı. Hep bir ilgi vardı. En son 2 yıl önce Galatasaray epey yaklaşmıştı ama hâlâ en üst düzeyden aldığı öneriler Türkiye seçeneğini hep ertelemesine neden olmuştu. Türkiye'yi çok iyi biliyordu. Çünkü efsanesi olduğu Bosna Milli Takımı'ndan Visca, Amir, Pjanic, Hajradinovic, Bajic gibi bir çok oyuncunun yolu Süper Lig'den geçmişti. Yani bir gözü hep buradaydı ve her transfer döneminde sosyal medya hesaplarına yapılan, 'Gel' baskısından kendisine olan ilginin de farkındaydı.

Haberin Devamı

RYAN KENT DE AÇIKLANMIŞTI

Fenerbahçe, ilk transferini Rangers'ta forma giyen İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

TARAFTARA MESAJ

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımda Kent'in açıklamaları yer aldı. Ryan Kent, "Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda, takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. İlk hedefimiz, önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupa olacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe stoper transferini bitiriyor Yine İtalyadan takviye

İTALYAN GAZETECİ YENİ TRANSFERİ DUYURDU

Henüz Jorge Jesus sonrası yeni teknik adamın kim olduğu bilinmezken Fenerbahçe 3. transferini de bitirmek üzere. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre Sarı Lacivertliler aradığı stoperi Çizme'de buldu. Udinese'den ayrılma kararı alan Brezilyalı defans oyuncusu Rodrigo Becao için görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe girişimlerini hızlandırdı.

Haberin Devamı

YOĞUN MESAİ

Yönetim, Udinese'de forma giyen Rodrigo Becao için yoğun mesai harcıyor. İtalyan ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi kalan ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Brezilyalı stoper Türkiye'de forma giymeye sıcak bakıyor. 27 yaşındaki futbolcu Udinese'nin yeni sözleşme teklifini de reddetti. Rodrigo Becao'nun yıllık maaşı yaklaşık 700 bin Euro.

Fenerbahçe stoper transferini bitiriyor Yine İtalyadan takviye

BONSERVİS PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Oyuncu tarafıyla büyük aşama kaydeden Fenerbahçe, Becao'nun ayrılmak istemesi sebebiyle inadı kırılan İtalyan ekibiyle bonservis pazarlığını sürdürüyor.

Rodrigo Becao, bu sezon Serie A'da çıktığı 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçe stoper transferini bitiriyor Yine İtalyadan takviye

YORUM YAZ