MENÜ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco canlı yayında açıkladı! ‘Hoşuma gitmedi desem yalan olur ama…’

Fenerbahçe'nin Portekizli sportif direktörü Mario Branco’ya geçtiğimiz hafta ülkesinin büyük kulüplerinden teklifler olduğu iddia edilmişti. Branco dün akşam ülkesinde bir televizyon programına katıldı ve hakkındaki iddialarla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco canlı yayında açıkladı! ‘Hoşuma gitmedi desem yalan olur ama…’

Portekiz’in dev kulüpleri Porto ile Benfica’nın Fenerbahçe'nin hemen hemen her transferinde etkisi ve çalışması olan Mario Branco’yu istediği ve teklifte bulunduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Sportif Direktör Mario Branco dün akşam, Canal 11'de yayınlanan Futebol Total programına yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

‘HOŞUMA GİTMEDİ DESEM YALAN OLUR’

Canlı yayına telefonla katılan Branco, Porto ve Benfica iddialarıyla alakalı şunları söyledi; ‘Hoşuma gitmediğini söylersem yalan söylemiş olurum. Portekiz'de büyük bir kulüpte çalışma şansım hiç olmadı. Benim için Porto ve Benfica hakkında konuşulmaya başlandığında, bunun Portekiz'de bir gündem yarattığı açık ama gerçek şu ki, her iki kulüp de benimle doğrudan temasa geçmedi" dedi.

‘BAŞKANIMIZ ALİ KOÇ’A BASKI KURMAK İÇİN ÇIKARIYORLAR’

Portekiz'de daha önce Leixões ve Estoril'de görev yapan Branco, söylentilerin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç üzerinde baskı oluşturmak için çıkarıldığını söyledi.  ‘Bunu yazan rakibimize yakın bir gazeteydi. Neden mi? Başkanım görevdeki ikinci üç yıllık dönemini bitiriyor, başkan olarak altıncı yılı. Yaz aylarında seçimlere gideceğiz. Ben de yaz aylarında sözleşmemi bitiriyorum. Türkiye ligindeki tek yabancı sportif direktör benim ve çok şükür ki çalışmalarımla takdir edildim. Bu yüzden başkanımın üzerinde baskı yaratıyorlar, neden sözleşmemi yenilemeyecek ya da neden beni kaybedecek diye.’ İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco canlı yayında açıkladı ‘Hoşuma gitmedi desem yalan olur ama…’

‘BİR TERCİHİM YOK’

Bir gün Portekiz'in önde gelen kulüplerinden birini çalıştırma ihtimalini göz ardı etmek istemeyen Branco, ‘Bir tercihim yok. Favori kulübüm Leixões ama profesyoneller olarak her şeye ve herkese eşit mesafede olmak zorundayız. Açıkçası hoşuma gitti.’ dedi.

AVRUPA’DA BİRÇOK KULÜPTE GÖREV ALDI

47 yaşındaki Portekizli, kariyerine Pontevedra'da scout olarak başlangıç yaparken Wisla Krakow, Zaglebie Lubin ve Steaua Bükreş'te de aynı görevi devam ettirdi. Branco, 2009 yılında Leixoes ile sportif direktörlüğe adım attı. Branco, Hajduk Split, Leixoes ve Estoril'de, Romen kulübü Astra'da ve PAOK'ta görev aldı. Özellikle Hırvat kulübü Hajduk Split, onun döneminde şampiyonluğa oynadı.

Çağlar Söyüncü açıkladı! F.Bahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco canlı yayında açıkladı ‘Hoşuma gitmedi desem yalan olur ama…’

YORUM YAZ