MENÜ

Fenerbahçe-Sevilla maçında müthiş atmosfer

Sarı-Lacivertli tribünler, Sevilla karşılaşmasında Ülker Stadı'nın hemen hemen tamamını doldurdu. Kadıköy'de seyirci muhteşem bir atmosfer oluşturdu, 12. Adam rolünü layıkıyla yerine getirdi.

Fenerbahçe-Sevilla maçında müthiş atmosfer

İspanyol ekibi Sevilla'yı ağırlayan Fenerbahçe'yi, bu önemli mücadelede taraftarları yalnız bırakmadı. Kadıköy'deki kapışmada Sarı-Lacivertli futbolseverler, zaten günler öncesinden bilet alabilmek için harekete geçmişti. 52 bin kişilik Ülker Stadı'nda tribünlerin neredeyse tamamı doluydu. Kadıköy'de seyirci, daha ilk dakikadan itibaren takıma destek için tezahüratlara başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Sevilla maçında müthiş atmosfer

Baskı altına aldılar

Bir an olsun susmayan futbolseverler, rakibi baskı altına almak adına o enerjisini sahaya her anlamda yansıtmayı başardı. Top Sevilla'ya geçtiğinde ıslıklar hemen yükselmeye başladı. İlk yarıda Enner Valencia'nın golü, tribündeki coşkunun daha da yükselmesini sağladı. İkinci devrenin başında kaleci Dmitrovic'in zamana oynaması sonrası tribünlerden sahaya bazı yabancı maddeler atıldı. Dmitrovic, bu sırada kendisini yere bıraktı ve 6 dakikalık duraklamanın ardından oyun kaldığı yerden devam etti.

YORUM YAZ