Fenerbahçe şampiyon olursa ne kadar para alacak? İşte dev kazanç

Süper Lig'in 38.haftası büyük bir heyecana tanıklık edecek. Fenerbahçe derbide Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk umutlarını son haftaya bıraktı. Rakibinin 3 puan gerisinde olan sarı-lacivertliler İstanbulspor karşısında kazanıp, Konya'dan gelecek haberi bekleyecek. Peki Fenerbahçe şampiyon olursa kasasına ne kadar gelir girecek? İşte ayrıntılar.

Fenerbahçe şampiyon olursa ne kadar para alacak?  İşte dev kazanç

Süper Lig şampiyonluğu son haftaya taşındı, tüm Türkiye Konya ve Kadıköy'den gelecek habere kilitlendi. Süper Lig'de Galatasaray 99 puanla zirvede bulunurken en yakın takipçisi olan Fenerbahçe 3 puan gerisinden şampiyonluğu kovalıyor.

Haberin Devamı

İstanbulspor'u Kadıköy'de ağırlayacan Fenerbahçe bu maçı kazanmak zorunda. Bu karşılaşmayı kazandığı takdirde sarı-lacivertliler Konyaspor-Galatasaray maçının sonucunu bekliyor olacak. Fenerbahçe şampiyon olduğu takdirde de kasasına dev bir geliri de kazandırmış olacak.

FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLURSA KASASINA GİRECEK GELİR
Sezona katılım bedeli olarak 38’er milyon lira alan iki ekipten şampiyon olan ayrıca 39,8 milyon lira ödül kazanacak. Bugün de galip gelmesi durumunda Fenerbahçe 82 milyon 104 TL performans priminin sahibi olacak. Galatasaray ise 85 milyon 836 TL kazanacak.

Fenerbahçe şampiyon olursa ne kadar para alacak  İşte dev kazanç

Fenerbahçe bu sezon yayın gelirlerinden ayrıca 19 şampiyonluğa karşılık, 64 milyon 125 bin TL gelir elde etti. Toplamda Fenerbahçe 224 milyon 29 bin TL kazanmış olacak.

YORUM YAZ