MENÜ

Fenerbahçe onsuz olmuyor! Büyük fark yaratıyor

Fenerbahçe’de yıldız futbolcunun yokluğu, takımı olumsuz yönde etkiliyor. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun oynadığı 18 maçın tamamını kazandı. Ancak Kanarya, onun olmadığı 11 mücadelede kötü bir istatistik yakaladı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunun ne denli büyük bir fark yarattığına göz atalım...

Fenerbahçe onsuz olmuyor! Büyük fark yaratıyor

Sarı-Lacivertli ekibin yıldız futbolcusu, şu ana kadar oynadığı maçlarda ortaya koyduğu üstün performansla taraftarların büyük takdirini kazandı. Yaşadığı sakatlık ve aldığı cezanın ardından takımdan ayrı kaldığı süreç ise Fenerbahçe'ye hiç iyi gelmedi. Brezilyalı yıldızın yarattığı farka göz atarken İsmail Kartal'ın Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa mücadelesindeki farklı planını da mercek altına alalım... 

Haberin Devamı

İsmail Kartal'dan farklı plan!

Kanarya’da teknik direktör İsmail Kartal, Süper Lig’de golsüz berabere kaldıkları Galatasaray ile Süper Kupa Finali’nde karşılaşacakları maç için farklı planlar üzerinde çalışıyor. Mücadele sonrasında, “Kupa tek maç üzerinden olacak. Oyun planımızda da değişiklikler olacak” ifadelerini kullanan Kartal’ın, Kadıköy’deki maçın aksine finalde hücuma daha fazla ağırlık vereceği bildirildi. Tecrübeli teknik adamın, Fred’in de takıma katılacak olması sebebiyle elinin güçlendiği ve dünkü idmanda da oyuncularını, zorlu mücadeleye motive etmeye başladığı bildirildi.

Fenerbahçe onsuz olmuyor Büyük fark yaratıyor

Büyük bir fark yaratıyor

Fenerbahçe, Süper Lig’de zorlu Galatasaray derbisine Fred’den yoksun çıkmıştı. Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Brezilyalı oyuncu olmadan sahaya çıkan Sarı-Lacivertliler, rakibiyle golsüz berabere kalmıştı. PFDK’dan 3 maçlık cezasının ilkini Galatasaray karşısında çeken, ligdeki İstanbulspor (d) ve Konyaspor karşılaşmalarında da forma giyemeyecek tecrübeli futbolcu, Süper Kupa Finali’nde ise 11’deki yerini alacak. Fred’in, Kanarya için ne kadar önemli olduğunu bu sezonki istatistikler de söylüyor. Brezilyalı oyuncunun sahne aldığı 18 maçın tamamını kazanan Fenerbahçe, Sambacı olmadan 11 mücadeleye çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe onsuz olmuyor Büyük fark yaratıyor

İrfan Can yerine geçiyor

Söz konusu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 3 mağlubiyet yaşayan İsmail Kartal’ın öğrencileri, 2. beraberliğini Aslan’a karşı yaşadı. Kartal’ın, Cim Bom önünde beklentileri karşılayamayan Cengiz Ünder’i, Süper Kupa’da yedeğe çekip, Fred’in yokluğunda orta sahada görev verdiği İrfan Can Kahveci’yi sağ kanada koyacağı bildirildi. Formasına kavuşacak olan Fred’in, Miguel Crespo ile birlikte orta alanın göbeğinde oynayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe onsuz olmuyor Büyük fark yaratıyor

Serdar Aziz antrenmanda

Grip olduğu için Galatasaray’la Süper Lig’deki derbi öncesi 3 idmana çıkamayan ve bu yüzden kadroya giremeyen Serdar Aziz, dünkü idmanda yer aldı. Serdar’ın, takımdan ayrı düz koşu yaptığı bildirildi. Sağlık ekibinin, Süper Kupa Finali öncesi tecrübeli stoperin son durumuna bakacağı ve ona göre, Suudi Arabistan’daki maçta kafileye dahil olup olmayacağına karar verileceği belirtildi.

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçe onsuz olmuyor Büyük fark yaratıyor

YORUM YAZ