MENÜ

Fenerbahçe, omuz omuza 3 kulvarda şampiyonluğa! 19 günlük viraj...

Galatasaray’ın havlu atmasıyla birlikte Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden ve 3 kulvarda birden savaşan tek takım olarak Fenerbahçe kaldı. Kasımpaşa maçında 12. adamıyla omuz omuza veren İsmail Kartal ve öğrencilerinin önünde çok yoğun bir fikstür var. Sarı-Lacivertliler şimdi peş peşe 3 ayrı kulvarda, 3 ayrı deplasmana çıkacak! Kanarya, mart ayındaki Milli maç arasına kadar ise 19 günde tam 6 karşılaşmada ter dökecek. Fenerbahçe, 3 kupa yolundaki kader fikstüründe taraftarıyla bütünleşerek mücadele edecek. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, omuz omuza 3 kulvarda şampiyonluğa! 19 günlük viraj...

Fenerbahçe, sezona tüm kupaları müzeye kaldırma hedefiyle başladı. Ligde zirve yarışını bırakmayan, Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kalan Sarı-Lacivertliler, Konferans Ligi’nde ise son 16 turunda Union Saint-Gilloise ile eşleşti. İsmail Kartal ve öğrencileri, sezonun kaderini çizecek çok önemli bir dönemece giriyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

90+ Batshuayi! 

Belçikalı forvet, sezonun ilk yarısında Konferans Ligi’nde peş peşe ağları sarsarak ‘Avrupa golcüsü’ lakabını almıştı. Michy Batshuayi, sezonun ikinci bölümünde ligde de kalitesini konuşturmaya başladı. Tecrübeli oyuncu, son haftalarda ise uzatma dakikalarında attığı gollerle bu kez de ‘90+Batshuayi’ lakabını aldı. 30 yaşındaki oyuncu, ligdeki son 3 golünü de maçların uzatma anlarında kaydetti. Batshuayi, Başakşehir karşısında 90+4. dakikada penaltıdan galibiyeti getiren golü attı. Yıldız futbolcu, Antalya deplasmanında takımı baskı yerken 90+5’te sahneye çıkarak skoru 2-0’a getirdi ve bir anlamda işi bitirdi. Belçikalı forvet son olarak önceki akşam 90+6. dakikada kaçırdığı penaltıda dönen topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe’nin 2-1 galip gelmesini sağladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, omuz omuza 3 kulvarda şampiyonluğa 19 günlük viraj...

Hatayspor'a konuk olacak

Kasımpaşa maçında adeta 12. adamıyla omuz omuza vererek mücadele eden ve uzatmalarda zafere ulaşan Fenerbahçe, taraftarıyla birlik olarak kritik 19 günlük viraja girmeye hazır. Sarı-Lacivertliler, salı günü Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Ankaragücü deplasmanına çıkacak, ardından ligde Hatayspor’a konuk olacak.

Fenerbahçe, omuz omuza 3 kulvarda şampiyonluğa 19 günlük viraj...

Kadıköy’de 2 maç

7 Mart’ta ise Fenerbahçe, Belçika’da Saint-Gilloise’le karşılaşacak. Yani Kanarya, önündeki ilk 3 maçta da deplasmanda olacak. Sarı-Lacivertliler, Milli araya kadar olan süreçte 6 maçın sadece 2’sinde Kadıköy’de, taraftarının önünde mücadele edecek. Ancak 12. adam, her zamanki gibi takım nerede olursa orada destek vermeye devam edecek.

İsmail Kartal'dan taraftar vurgusu: Şampiyonluk yolu...
YORUM YAZ