MENÜ

Fenerbahçe, Omar Fayed'in transferini resmen açıkladı!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Mısırlı genç yetenek Omar Fayed'i kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Fenerbahçe, Omar Fayed'in transferini resmen açıkladı!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Mısırlı genç yetenek Omar Fayed'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan açıklamada, Mısırlı genç oyuncu için resmi görüşmelerin başlandığı bilgisi verilmişti.

Haberin Devamı

Omar Fayed kimdir, kaç yaşında ve nereli? Omar Fayed'in mevkisi ne, hangi takımlarda oynadı?

Omar Fayed, 4 Temmuz 2003 tarihinde Mısır'da dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan Omar'ın mevkisi stoper. El Mokawloon altyapısından yetişen ve 2022 yılından itibaren A takım kadrosunda bulunan 20 yaşındaki stoper, toplam 29 resmi maçta forma giydi. Mısır U20 Milli Takımı'nda 5 maça çıkan ve 1 gol atan Omar, U23 Milli Takımı'yla da 1 maçta yer aldı.

Fenerbahçe, Omar Fayedin transferini resmen açıkladı

Mısır'ın önemli ekipleri peşindeydi

Omar Fayed için son dönemde Mısır'da transfer söylentileri artmıştı. Geçtiğimiz günlerde Al-Watan, son dönemde performansıyla dikkat çeken Omar Fayed için Mısır'ın önemli ekiplerinden Zamalek'in devrede olduğunu belirtmişti. Al-Watan'ın edindiği bilgilere göre Zamalek'in yanı sıra Pyramids FC ve Future FC de oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasındaydı.

Haberin Devamı

Ligin en iyi stoperleri arasında yer aldı

Ülkenin önemli yıldızları Mohamed Salah ve Mohamed Elneny gibi El Mokawloon'da yetişen Fayed, 2022/2023 sezonunda ligin en iyi stoperleri arasında yer aldı. El Mokawloon, ayaklarını çok iyi bir şekilde kullanan bu nedenle transferin gözde isimlerinden olan Fayed'i Mısır'da herhangi bir kulübe satmayacağını duyurmuştu. Mısır A Milli Takım Teknik Direktörü Rui Vitoria'nın Olimpiyat kadrosuna çağırdığı Fayed, ülkenin büyük beklenti içerisinde olduğu ve ilerleyen dönemde Milli Takım'ın değişilmezleri arasında yer alması düşünülen isimlerden.

Fenerbahçe, Omar Fayedin transferini resmen açıkladı

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

"Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i kadrosuna kattı.

Omar Fayed, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 4 yıllığına renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı.

Omar Fayed’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyoruz."

Fenerbahçe, Omar Fayedin transferini resmen açıkladı

YORUM YAZ