MENÜ

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'ndan penaltı sözleri! 'Kaçırınca böyle olur'

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'u normal süresi 1-0 biten maçta penaltı atışlarında 3-2 kaybederek turnuvaya veda etti. Maçın ardından konuşan Ferdi, kaçırılan penaltılara değindi.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'ndan penaltı sözleri! 'Kaçırınca böyle olur'

Fenerbahçe, Yunan temsilcisi Olympiakos'u normal süresi 1-0 biten maçta penaltı atışlarında 3-2 kaybederek Konferans Ligi defterini kapattı. Maçın ardından konuşan Ferdi Kadıoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Ferdi Kadıoğlu, "Hayal kırıklığı yaşıyoruz. 120 dakika boyunca her şeyimizi verdik. Bu kulübün bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Maalesef yarı finale adımızı yazdıramadık. Ortaya koyduğumuz performanstan dolayı gurur duyabiliriz. Bu maçı unutup ligde oynayacağımız Sivas maçına odaklanacağız" dedi ve şunları ekledi:

İkinci yarı çok baskılı oynadık. 20 dakika boyunca rakibi ablukaya aldık ama maalesef gol bulamadık. Penaltılar zaten şans oyunu gibi. Livakovic iyi penaltı çıkardı ama kaçırdığımız penaltılar vardı. Bunları kaçırınca sonuç böyle olur.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlundan penaltı sözleri Kaçırınca böyle olur

YORUM YAZ