MENÜ

Fenerbahçe Mariano için fiyat artırıldı

Sarı-Lacivertliler, forvet adayları arasına aldığı Mariano Diaz için yaptığı teklifi yükseltti. Real Madrid’le görüşmelerde masaya 4 milyon Euro ve bonuslar ile oturan Fenerbahçe, bu rakamı 5 milyon Euro olarak güncelledi.

Fenerbahçe Mariano için fiyat artırıldı

Fenerbahçe Gabigol için yaptığı yoğun girişimlerden sonuç alamadı, Aleskander Mitroviç için Fulham yüksek uçtu. Listesinde Sörloth, Seferoviç, Dembele gibi isimler de bulunan Sarı- Lacivertliler, son olarak Mariano Diaz için hamle yapmıştı. AS Gazetesi, Fenerbahçe’nin Dominikli golcü için Real Madrid’e yaptığı 4 milyon Euro’luk teklifi artırdığını yazdı. Buna göre yönetim, 28 yaşındaki forvet için İspanyol devine son olarak 5 milyon Euro’nun yanı sıra bonus önerdi. Real Madrid’den gelecek yanıt beklenmeye başladı. Golcü oyuncu, Real Madrid’den ayrılmaya kararlı. Sarı- Lacivertliler’in Mariano Diaz ile 2+1 yıllık sözleşme için görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi.

Haberin Devamı

Sattı, geri aldı

Yıldız futbolcu için Fenerbahçe dışında girişimde bulunan tek takımın Getafe olması, önemli bir avantaj. Şampiyonlar Ligi, Sarı-Lacivertliler’in Mariano’yu ikna etmesi için bir diğer avantajı. Real Madrid, yıldız futbolcuyu 2017’de 8 milyon Euro’ya Lyon’a satmış, buradaki başarılı performansı sonrası 2018’de 21.5 milyon Euro’luk geri alma maddesini kullanarak yeniden renklerine bağlamıştı.

YORUM YAZ