MENÜ

Fenerbahçe maçı öncesi Sevilla'da 2 sakatlık!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndaki rakibi Sevilla,La Liga'nın 25. haftasında evinde Almeira'yı 2-1 mağlup etti. 3 maç sonra kazanan İspanyol ekibinin 2 yıldızı sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamadı.

Fenerbahçe maçı öncesi Sevilla'da 2 sakatlık!

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe ile 16 Mart'ta 2-0 kazandığı maçın rövanşına çıkacak olan Sevilla, LaLiga'da kötü gidişata son verdi.

Haberin Devamı

SKOR PERDESİ 2. DAKİKADA AÇILDI

2-0'lık Mallorca galibiyeti sonrası Rayo Vallecano ile berabere kalan, Osasuna'ya evinde 3-2, Atletico Madrid'e deplasmanda 6-1 kaybeden Jorge Sampaoli'nin ekibi, 25. haftada Almeria'yı konuk etti, henüz 2. dakikada Sergio Akieme'nin golüyle 1-0 geriye düştü. Alejandro Pozo'nun sağ çizgiden çevirdiği topa düzgün bir vuruş yapan 25 yaşındaki oyuncu, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Fenerbahçe maçı öncesi Sevillada 2 sakatlık

BONO OYUNDAN SEDYEYLE ÇIKTI

32. dakikada konuk ekibin kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Lucas Robertone, sağ çaprazdan ceza sahasına ortasını yaptı. Kaleci Bono, topu uzaklaştırmak isterken Alex Telles ile çarpıştı ve yerde kaldı. Acı içerisinde yerde kalan Faslı kaleci, sağlık ekibinin müdahalesi sonrası sedyeyle kenara alındı ve 37. dakikada Marko Dmitrovic oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçı öncesi Sevillada 2 sakatlık

OCAMPOS PENALTIDA HATA YAPMADI

45+1. dakikada hızlı hücuma çıkan ev sahibinde sol kanatta topu kontrol eden Ocampos, ceza sahasına koşu yapan Alex Telles'e pasını aktardı. Brezilyalı sol bek, Pozo'nun müdahalesiyle yerde kalınca maçın hakemi Ricardo De Burgos tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda hata yapmayan Ocampos, ilk yarının sonucu belirledi.

Fenerbahçe maçı öncesi Sevillada 2 sakatlık

KADER FİKSTÜRÜ!

KOUASSI DE MAÇI TAMAMLAYAMADI

Bonu'nun ardından bir şok daha yaşayan Sevilla'da Nianzou Kouassi sakatlığı nedeniyle kenara alınan bir diğer isim oldu. 52. dakikada Kouassi'nin yerine giren Bryan Gil'in 73. dakikada sol kanattan çevirdiği topa düzgün bir kafa vuruşu yapan Erik Lamela, kaleci Fernando'yu avlamayı başardı.

Fenerbahçe maçı öncesi Sevillada 2 sakatlık

3 MAÇ SONRA GELEN GALİBİYET

Maçı 2-1 kazanan Sevilla, 3 maç sonra galibiyet alırken 28 puanla 13. sırada yer aldı. Almeira ise 25 puanla 19. basamakta kaldı. Sevilla, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmişti. İki takım arasında oynanacak rövanş maçı 16 Mart Perşembe günü Kadıköy'de oynanacak.

YORUM YAZ