MENÜ

Fenerbahçe, kupa finaline 4 eksikle çıktı

Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir 61’inci Ziraat Türkiye Kupası final maçında Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertliler'de düğünleri nedeniyle ülkelerine giden Miguel Crespo ve Joshua King’in yanı sıra tedavileri devam eden Altay ile Lincoln Başakşehir’e karşı forma giyemedi.

Fenerbahçe, kupa finaline 4 eksikle çıktı

Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir 61’inci Ziraat Türkiye Kupası final maçında Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Taraftarlar mücadeleye yoğun ilgi gösterdi. Maçın biletleri çıktığı gün tükenirken, tribünlerin çoğunluğunu Fenerbahçe taraftarları oluşturdu. Sarı-lacivertli taraftarlar maraton tribünü ve kuzey kale arkalarında otururken, Başakşehirli futbolseverler ise kapalı tribün ve güney kale arkasından takımlarına destek verdi. Maç öncesi sahaya Cumhuriyet’in 100’üncü yılı yazısıyla gösteri ekibi çıktı ve statta dev Türk bayrağı açıldı. Ayrıca iki kulübün bayrakları da saha ortasında sergilendi.

Haberin Devamı

BAKAN BAK TRİBÜNDE

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir Ak Parti Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi birlikte izledi.

ALİ KOÇ GELMEDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Gürsel Aksel Stadyumu’na gelmedi. Fenerbahçe’de düğünleri nedeniyle ülkelerine giden Miguel Crespo ve Joshua King’in yanı sıra tedavileri devam eden Altay ile Lincoln Başakşehir’e karşı forma giyemedi. Başakşehir’de ise Okaka, Mahmut, Syzs ve Efe görev yapamadı. Fenerbahçe, Başakşehir karşısına yeni çubuklu formasıyla çıktı.

 

YORUM YAZ