MENÜ

Fenerbahçe kafilesine İspanya'ya yoğun ilgi

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe, yarın Sevilla ile oynayacağı maç için İspanya'ya ulaştı. Havaalanı çıkısında bir grup taraftar, oyunculara sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçe kafilesine İspanya'ya yoğun ilgi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 16 Turu'nda Sevilla ile oynayacağı maç öncesinde İspanya’ya ulaştı. Otel girişinde Sarı Lacivertli takımı az sayıda da olsa taraftar karşılarken, futbolculara yoğun ilgi gösterildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kafilesine İspanyaya yoğun ilgi

Futbolcular ile fotoğraf çektiren ve imza alan taraftarlar Sevilla maçı öncesi takıma destek verdiler. Kafilede yöneticilerden Selahattin Baki, Özgür Özaktaç, Bekir İrdem, Selma Altay Rodopman, Simla Türker Bayazıt ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar da yer aldı.  

Fenerbahçe kafilesine İspanyaya yoğun ilgi

Futbol A Takımı'nın kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
 
Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Attila Szalai, Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Serdar Aziz, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Lincoln Henrique, Arda Güler, Emre Mor, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Michy Batshuayi, Enner Valencia, Joao Pedro, Joshua King.

YORUM YAZ