MENÜ

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nda Özkan Beceren dönemi

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine 8 yıldır Konak Belediyespor'da görev alan ve İzmir ekibinde 3 lig şampiyonluğu yaşayan Özkan Beceren getirildi.

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nda Özkan Beceren dönemi

Nihan Su ile yollarını ayıran Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Özkan Beceren oldu. Sarı Lacivertliler, 8 yıldır Konak Belediyespor'da görev alan ve İzmir ekibinde 3 lig şampiyonluğu yaşayan Özkan Beceren'in göreve başladığı resmi sitesi üzerinden yaptığı şu açıklamayla duyurdu:

Haberin Devamı

''Önümüzdeki sezonun kadro yapılanması kapsamında çalışmalarını sürdüren Kadın Futbol Takımımız, Teknik Direktörlük görevi için Özkan Beceren ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli çalıştırıcı 2022-23 sezonunda Kadın Futbol Takımımızın antrenörlük görevini yürütecektir.

Takımımızın 2022-23 sezonu kadro planlaması, Özkan Beceren hocanın bilgisi ve katkıları dahilinde yürütülmüştür. Kariyerinin son 8 yılını Konak Belediye Spor’da geçiren Özkan Beceren, bu süreçte 3 lig şampiyonluğu yaşamış ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele etmiştir.

Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Özkan Beceren’e hayırlı olmasını diliyor, Teknik Direktörümüzün Fenerbahçemiz ile zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz.''

YORUM YAZ