MENÜ

Fenerbahçe, İstanbul dışına çıkmayacak!

Milli ara sonrası Fenerbahçe’yi ligde ciddi bir fikstür avantajı bekliyor. Kasımpaşa’yı devirip 8’de 8 yapmak isteyen İsmail Kartal ve öğrencileri, devamında pek İstanbul dışına çıkmayacak.

Fenerbahçe, İstanbul dışına çıkmayacak!

İsmail Kartal yönetiminde üst üste 14’te 14 yapan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında 15. zafer için Slovakya deplasmanına çıktı. Sarı-Lacivertliler ikinci devrede açıldı, 70 ve 81'de Joshua King sahneye çıktı ve Kanarya hem serisine bir halka daha ekledi hem de grupta puanını 6'ya çıkarttı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, İstanbul dışına çıkmayacak

Aralık ayı sonuna kadar...

Bu maçın ardından Sarı-Lacivertli ekipte gözler hemen lige çevrildi. Süper Lig’de 7 haftalık periyodun ardından 21 puanla zirveye kurulan ve son 3 maçta gol dahi yemeden 10 kez rakip fileleri havalandıran Fenerbahçe, Aralık ayı sonuna kadar fikstür açısından avantajlı. 

Fenerbahçe, İstanbul dışına çıkmayacak

Tek deplasman Adana

Öyle ki Sarı-Lacivertliler, Milli aranın ardından çıkacağı 8 lig maçının 7’sini İstanbul’da oynayacak. Yani, Avrupa mücadelesi verilen süreçte ligde deplasman seyahatleriyle takım ekstra yorgunluk yaşamamış olacak. 22 Ekim’de Hatay’ı konuk edecek olan Kanarya, sonraki hafta Pendik’le dış sahada karşılaşacak. 4 Kasım’daki Trabzonspor derbisi Kadıköy’de. İstanbul dışı tek deplasman durumundaki Adana Demirspor’la ise 12 Kasım’da Fenerbahçe’nin maçı var.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, İstanbul dışına çıkmayacak


Bulgaristan ve Danimarka...

Devamındaki 4 lig maçının 3’ü Kadıköy’de (Karagümrük, Sivas, Konyaspor) oynanacak. 9 Aralık’taki Beşiktaş derbisi Dolmabahçe’de. Sarı-Lacivertliler, Konferans Ligi’nde H Grubu’nda ise yıl sonuna kadar Ludogorets (Belçika), Nordsjaelland (Danimarka) deplasmanlarına gidecek.

FENERBAHÇE'NİN MİLLİ ARA SONRASI 8 MAÇLIK FİKSTÜRÜ

Tarih Rakip
22 Ekim Hatayspor
29 Ekim Pendikspor (d)
4 Kasım Trabzonspor
12 Kasım A.Demir (d)
26 Kasım Karagümrük
4 Aralık Sivasspor
9 Aralık Beşiktaş (d)
17 Aralık Konyaspor

Fenerbahçe, İstanbul dışına çıkmayacak

YORUM YAZ