MENÜ

Fenerbahçe ile adı anılan yıldız oyuncudan transfer sinyali!

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile daha önce adı transfer söylentilerine karışan yıldız oyuncu attığı sosyal medya gönderisi ile heyecan yarattı.

Fenerbahçe ile adı anılan yıldız oyuncudan transfer sinyali!

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun daha önce ilgilendiği bir ismin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Keenan Evans'tan Fenerbahçe'ye mesaj

Zalgiris Kaunas'ın Amerikalı guardı Keenan Evans bu akşam sosyal medya platformu "X" üzerinden attığı gönderide "Fener son zamanlarda farklı bir seviyede oynuyor... Aman tanrım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe transferini istemişti

27 yaşındaki başarılı oyun kurucunun adı sezon içerisinde Fenerbahçe ile anılmıştı. Sarı-Lacivertliler'in oyuncuyu almak için Zalgiris Kaunas ile olan sözleşmesindeki buy-out opsiyonunu araştırdığı fakat Litvanya ekibinin bunu reddettiği iddia edilmişti.

Fenerbahçe ile adı anılan yıldız oyuncudan transfer sinyali

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor! Fenerbahçe ve Barça beklemede

1.91'lik başarılı kısanın takımı ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Keenan Evans'a sezon sonunda İspanyol ekibi Barcelona ve Fenerbahçe'nin ilgi göstermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile adı anılan yıldız oyuncudan transfer sinyali

Fenerbahçe'nin gözdesi skorerliği ile büyülüyor

Bu sezon Zalgiris Kaunas forması ile EuroLeague'de 30 maça da ilk beş başlayan Evans; 17.2 sayı, 3.9 asist, 2.8 ribaunt, 1.3 top çalma ve 18.6 verimlilik puanı ortalamaları ile etkileyici bir sezon geçiriyor.

YORUM YAZ