MENÜ

Fenerbahçe için yazıldı! Yeni adresi Kasımpaşa

Transferde takımlar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Fenerbahçe için sürpriz bir isim gündeme getirildi. Bu iddianın ardından La Liga'da forma giyen futbolcunun Kasımpaşa ile anlaşma noktasında olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe için yazıldı! Yeni adresi Kasımpaşa

Süper Lig'de sezon sonunda uzun süre sonra şampiyonluğu yakalamak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sezon başından bu yana Ali Koç ve yönetimi, Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket etti. Ara transferde de eksik noktalara nokta atışı yapmak isteyen Sarı lacivertliler ayrıca fırsat transferlerini de kaçırmamak için hamlelerini gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

TRANSFER HAREKATI

Sezon başından bu yana Fenerbahçe'de en büyük sorun olarak savunma ve bek pozisyonundaki eksiklik olarak görülüyordu. Zaman zaman bu konuyla ilgili olarak Jorge Jesus da bu konuda görüşlerini beyan ediyordu.

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla başarılı bir grafik çizen Samet Akaydın, Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Savunma takviyesinin ardından Jorge Jesus'un uzun süredir istediği sol bek mevkisine genç Hollandalı Jayden Oosterwolde transfer edildi.

LİSTE HAZIRLANDI

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda da hücum alanında yaratıcılık katacak bir orta saha arayışına giren Fenerbahçe'de listenin geniş tutulduğu öğrenildi. Hatta Chelsea'de son anda PSG'ye transferi gerçekleşmeyen Hakim Ziyech'in olduğu ve Sevilla'dan da ayrılması gündemde olan Isco'nun yer aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

FIRSAT TRANSFERİ

Fenerbahçe bir yandan da fırsat transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak ülkemizde Kayserispor forması ile tanıdığımız ve sonrasında Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'i bonservis ödemeden kadrosuna kattı.

Genç futbolcunun sözleşmesinde sadece yüzde 20 sonraki satışan pay maddesi bulunuyor. Sarı Lacivertliler'in bu transfer hamlesini ileriye dönük olarak gerçekleştirdiği ve ilerleyen zamanda Emre Demir'in eski formuna kavuşacağı ön görülüyor. Genç futbolcunun maç kondisyonunu kazanması için de bu sezonun kalan kısmını başka bir takımda kiralık olarak geçirebileceği gelen haberler arasında. 

ŞAŞIRTAN İDDİA

Gün içerisinde Fenerbahçe için sürpriz bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyol basınında yayın yapan Relovo internet sitesinde yer alan habere göre; Sarı-lacivertliler, Valladolid forması giyen Mickael Malsa transferini bitirme aşamasına geldi. Ancak haberin doğruluk niteliği taşımadığı kısa sürede anlaşıldı.

Fenerbahçe için yazıldı Yeni adresi Kasımpaşa

KASIMPAŞA DEVREDE

26 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin İspanyol basını tarafından Fenerbahçe olduğu iddia edilirken yayıncı kuruluş beIN Sports'un haberine göre Malsa Fenerbahçe'ye transfer olmayacak. Ayrıca bu haberlerin ardından başarılı orta saha için Süper Lig'den Kasımpaşa'nın devrede olduğu ifade edildi. Mavi Beyazlı ekibin Real Valladolid ile anlaştığı ve oyuncuyla sözleşme görüşmeleri yapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Malsa bu sezon Valladolid'de 6 karşılaşmada görev aldı. Ön libero bölgesinde oynayan Malsa, merkez orta saha mevkisinde de görev alabiliyor.

YORUM YAZ