MENÜ

Fenerbahçe pes etmiyor! Edin Dzeko isim devrede

Fenerbahçe, her konuda anlaştığı Boşnak yıldızın transferi konusunda son derece istekli davranmasının ardından Milan’ın kapısını bir kez daha çalacak. Sarı-Lacivertli ekibin bu seferki teklifi İtalyanların fikrini değiştirebilir. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe pes etmiyor! Edin Dzeko isim devrede

Fenerbahçe, her konuda anlaştığı Boşnak yıldızın transferi konusunda son derece istekli davranmasının ardından Milan’ın kapısını bir kez daha çalacak. Sarı-Lacivertli ekibin bu seferki teklifi İtalyanların fikrini değiştirebilir. Bu transfer gelişmesinin yanı sıra Fenerbahçe'nin gündemine dair diğer detaylar da haberimizde...

Haberin Devamı

 

Panathinaikos ile anlaştı 

Fenerbahçe ve Panathinaikos, Willian Arao transferi için anlaşmaya vardı! Willian Arao'nun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi. Habere göre Fenerbahçe Willian Arao’dan en az 3 milyon euro bir gelir elde edilecek.

Fenerbahçe pes etmiyor Edin Dzeko isim devrede

Dzeko bizzat devrede

Sarı-Lacivertliler, orta saha transferinde yakın zamanda gündemine gelen Milan’dan Rade Krunic için son bir hamlede daha bulundu. İtalya’nın önemli gazetelerinden La Repubblica’nın haberine göre Fenerbahçe, Krunic için Çizme’ye bir sefer daha yapacak. Daha önce Boşnak yıldız için 7 milyon Euro’ya kadar çıkan Kanarya, Milano temsilcisinin 10 milyon Euro’nun altına düşmemesi sebebiyle görüşmeleri askıya almıştı. Edin Dzeko’nun da Türkiye’ye gelmesi konusunda bizzat devreye girdiği vatandaşı Krunic’in de Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor oluşu, bu ilginin devamında kilit rol oynadığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe pes etmiyor Edin Dzeko isim devrede

3.5 milyon Euro üzerinden...

29 yaşındaki futbolcu ile 3.5 milyon Euro üzerinden el sıkışan Kanarya, bu hafta içerisinde Milan’la masaya oturacak. Bonservis olarak son teklifini 8 milyon Euro artı bonuslar üzerinden yapmayı planlayan Fener, ödeme planını da tıpkı Fred ve Cengiz Ünder’de yaptığı gibi en az 4 taksitle gerçekleştirmeyi planlıyor.

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçe pes etmiyor Edin Dzeko isim devrede

YORUM YAZ