MENÜ

Fenerbahçe harekete geçti! Sağ bek ve forvette sürpriz isimler...

Yeni sezona iddialı girmek isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Kanarya'da sürpriz bir operasyon başladı. İspanya'dan bir sağ bek iddiası gelirken forvette de milli oyuncuyla görüşmeler başladı.

Fenerbahçe harekete geçti! Sağ bek ve forvette sürpriz isimler...

Sarı-Lacivertliler'de yeni sezonun planlamasına başlandı. Hem teknik direktör arayışı hem de kadro güçlendirme çalışmaları devam ederken bir yandan da yeni forma heyecanı yaşanıyor.

Haberin Devamı

SİFTAHI YAPTI, GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU!

Lansman bugün

Fenerbahçe'de Fenerium Lansmanı ve 2023-24 sezonu forma tanıtımı bugün gerçekleşecek. #DaimaFener sloganıyla hazırlanan 2023-24 sezonu formalarının lansmanı, başkan Ali Koç ve Fenerium Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat'ın katılımıyla Ülker Stadı'nda gerçekleşecek. Organizasyon, saat 16.00'da başlayacak.

Fenerbahçe harekete geçti Sağ bek ve forvette sürpriz isimler...

Dzeko, Lüksemburg karşısında

Forma tanıtımıyla birlikte yeni formayı giyecek yeni yıldızlar da aranıyor. Sarı-Lacivertliler'in gündemindeki 1 numaralı yıldız Edin Dzeko için artık geri sayıma geçildi. Kanarya, oyuncunun menajeriyle masaya oturdu ve kesin kararı beklemeye başladı. Dzeko ise kaptanlığını yaptığı Bosna-Hersek ile bu akşam Lüksemburg'u ağırlayacak. EURO 2024 Elemeleri J Grubu karşılaşması saat 21.45'ten itibaren S Sport Plus'tan canlı olarak ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe harekete geçti Sağ bek ve forvette sürpriz isimler...

Tatil sonrası karar verecek

İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden AS, La Liga'da Celta Vigo ile kontratı sona eren Hugo Mallo'nun, Fenerbahçe'nin radarına girdiğini yazdı. Alt yapısından yetiştiği Celta'da 14 sezon forma giyen veson 8 sezonda da kaptanlık yapan Mallo'nun, artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği belirtildi. Geride bıraktığımız sezonda 26 maçta oynayan ve sağ bek pozisyonunda görev yapan 31 yaşındaki futbolcunun, ailesiyle yapacağı tatilin ardından ne yapacağına karar vereceği yazıldı.

Fenerbahçe harekete geçti Sağ bek ve forvette sürpriz isimler...

33 maçta 18 gol, 3 asist...

Sarı-Lacivertliler'de forvet transferi için Umut Nayir'in de gündeme geldiği öğrenildi. Geçen sezonu Süper Lig'de küme düşen Ümraniyespor'da geçiren ve bonservisi Eyüpspor'da olan Umut için Kanarya'nın, resmi görüşmelere başladığı konuşuluyor. Ligde geride bıraktığımız sezonda çok iyi bir performans gösteren vetoplamda da 33 resmi maçta 18 kez ağları havalandıran ve 3 asist yapan 29 yaşındaki futbolcu, A Milli Takımımız'ın kadrosunda da kendisine yer bulmuş ve Galler karşısında 1 gol kaydederek galibiyette büyük rol oynadı.

FAVORİ İKİ İSİM ARASINDA KARAR VERİLECEK...

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçe harekete geçti Sağ bek ve forvette sürpriz isimler...

YORUM YAZ