MENÜ

Fenerbahçe haberi: Yara sarma zamanı

Fenerbahçe, ligde ilk yenilgisini geçen hafta Konya deplasmanında 1-0’lık skorla aldı. Futbol olarak da hayal kırıklığı yaratan Sarı-Lacivertliler, bugün Kadıköy’de Kayserispor’u devirip yeni bir galibiyet serisi başlatmanın peşinde.

Fenerbahçe haberi: Yara sarma zamanı

Fenerbahçe, ligin ilk 3 haftasında 13 gol atıp 7 puanı hanesine yazdırarak liderliğe yükselmişti. Ancak bu hızlı başlangıç, geçen hafta Konyaspor ile Eskişehir’de oynanan maçta sekteye uğradı. Jorge Jesus’un öğrencileri, 1-0’lık skorla ilk yenilgisini aldı. Fenerbahçe, bugün Kadıköy’de Kayserispor’u ağırlayacak. Kanarya, geçen haftaki mağlubiyetin yaralarını sarmak istiyor. Biletlerin tümü satıldı. Sarı-Lacivertliler, Ülker Stadı’nda bu sezon her maçta olduğu gibi yine armasına büyük bir taraftar desteği alarak sahaya çıkacak. Fenerbahçe’de tek hedef, Kayserispor’u mağlup ederek başlayacak zorlu fikstüre galibiyetle giriş yapmak.

Haberin Devamı

4 maçta 6 puan

Kayserispor, yeni sezona yeni teknik patronu Çağdaş Atan yönetiminde başladı. Sarı- Kırmızılılar, transfer yasağı nedeniyle takviye yapamazken, Luckassen, İbrahim Akdağ, Uğur Demirok, Lung, Alibec gibi oyuncularını kaybetti. Çağdaş Atan’ın ekibi buna rağmen 4 maçta İstanbul ve Giresun’u yenerek 6 puanı hanesine yazdırdı. Beşiktaş (1-0) ve Başakşehir’e (2-0) ise mağlup oldu. Kayserispor, zorlu deplasmanda rakibine sürpriz yaşatıp evine puanla dönmenin planlarını yapıyor.

YORUM YAZ