MENÜ

Fenerbahçe gözünü Serie A'ya dikti: Roma'nın yıldızı radarda

Ryan Kent'in ardından Inter ile yollarını ayıran Edin Dzeko'yu transfer eden Fenerbahçe transferde rotasını yine Serie A'ya çevirdi. Roma'nın yıldız ismi gündeme alındı. İşte detaylar...

Fenerbahçe gözünü Serie A'ya dikti: Roma'nın yıldızı radarda

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefine ulaşamayan Fenerbahçe, gelecek sezon için tek hedefi şampiyonluk olarak belirledi. Sarı - lacivertliler bu doğrultuda transferlerini yapmaya başladı.

Haberin Devamı

30 MİLYON EURO'LUK TEKLİFİ REDDETTİ...

İlk olarak Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren İngiliz oyuncu Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe, ardından Inter ile yollarını ayıran Boşnak golcü Edin Dzeko'yu da renklerine bağladı. Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden sarı - lacivertlilerin, Serie A'dan bir oyuncuyla daha ilgilendiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe gözünü Serie Aya dikti: Romanın yıldızı radarda

ROMA'DAN GELİYOR

Bright Osayi Samuel'in Avrupa'dan talipleri olması nedeniyle sağ bek pozisyonuna takviye yapmayı hedefleyen sarı-lacivertliler bu doğrultuda gündemine Teknik Direktör Jose Mourinho ile sorunlar yaşayan Hollandalı oyuncu Rick Karsdorp'u ekledi.

TRANSFERİ BİTİRMEK İÇİN DEVREDELER...

Bright Osayi-Samuel'in ayrılması halinde Roma'nın tecrübeli sağ beki için hamle yapılacağı öğrenildi.

16 MİLYON EURO'LUK BONSERVİS

Haberin Devamı

28 yaşındaki Hollandalı sağ bek, geride kalan sezonda Serie A devinde 18 maça çıktı. Rick Karsdorp toplam 986 dakika sahada kaldı ancak herhangi bir skor katkısı veremedi.

Fenerbahçe gözünü Serie Aya dikti: Romanın yıldızı radarda

Feyenoord altyapısında yetişen Rick Karsdorp, 2017-2018 sezonunda Roma'ya 16 milyon euro bedelle transfer oldu. Hollandalı oyuncu, 2019-2020 sezonunda ise Eredivisie ekibinde kiralık olarak forma giydi.

GÜNCEL DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Hollanda Milli Takımı'nda 3 maça çıkan Rick Karsdorp'un güncel piyasa değeri 7 milyon euro. 28 yaşındaki sağ bekin sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Fenerbahçe gözünü Serie Aya dikti: Romanın yıldızı radarda

YORUM YAZ