MENÜ

Fenerbahçe golcü transferinden vazgeçmiyor! Yıldız futbolcu için sıkı pazarlık

Kış transfer döneminde kadrosunu Bonucci, Krunic gibi yıldızlarla güçlendiren Fenerbahçe'nin, Atletico Madrid formasını giyen Çağlar Söyüncü'ye de imza attırması an meselesi. Stoper ve orta saha transferini bitiren Kanarya, gözünü golcü bölgesine çevirdi ve yıldız golcü için sıkı pazarlığa başladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe golcü transferinden vazgeçmiyor! Yıldız futbolcu için sıkı pazarlık

Sarı-Lacivertli ekipte stoper ve orta saha transferlerinin ardından artık tüm gözler yeni alınacak golcüye çevrildi. Yıldız golcü için görüşmelerde bulunan Fenerbahçe, bu transferden kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösterdi. Kanarya, golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için sıkı pazarlığa başladı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

TRANSFERDEN VAZGEÇMİYOR

Fenerbahçe’de hücum bölgesine yapılacak takviye son dönemde gündemden düştü. Ancak yönetimin, Partizan’lı Matheus Saldanha için girişimlerini hala sürdürdüğü ve bu konuda sıkı pazarlıklara başladığı ifade ediliyor.

DEV TAKIMLAR DA PEŞİNDE

İtalya’nın önde gelen medya kuruluşlarından Tuttomercato’ya göre Sarı-Lacivertliler, Sambacı’yı kadrosuna katmak isteyen tek takım değil. İtalya Serie A’da Avrupa Kupaları’na vize almak için mücadele eden Torino ile İspanya La Liga’da bu sezon da ligde kalma savaşı veren Sevilla da 24 yaşındaki oyununun peşinde.

Fenerbahçe golcü transferinden vazgeçmiyor Yıldız futbolcu için sıkı pazarlık

SALDANHA İÇİN SIKI PAZARLIK! 

Krunic, Bonucci ve Çağlar Söyüncü hamleleriyle ara transfere damgasını vuran Fenerbahçe, hücum hattına da takviye yapabilir. Ancak bunun için kontenjanda yer açılması gerekiyor. Şu anda Sarı-Lacivertliler’in 18 yabancısı var ve bazı isimlerin kiralık veya bonservisli olarak ayrılığı bekleniyor. Transfer gündemindeki oyunculardan biri ise Matheus Saldanha. Sırp basını, 24 yaşındaki hücumcu için Fenerbahçe’nin 8 milyon Euro’yu gözden çıkardığını, kulübü Partizan’ın ise 10 milyon Euro istediğini yazdı. Kulübüyle 2027’ye kadar kontratı bulunan Saldanha, bu sezonki formuyla göz kamaştırıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe golcü transferinden vazgeçmiyor Yıldız futbolcu için sıkı pazarlık

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezonki performansıyla dev takımların dikkatini çeken yıldız golcü, Partizan formasıyla 18 lig maçına çıkarken 14 kez ağları havalandırdı. Saldanha, takımına 5 asistlik katkıda bulundu.

Altay Bayındır ilk maçına çıkıyor!
YORUM YAZ