MENÜ

Fenerbahçe genç yıldız adayını denemek için Türkiye'ye getiriyor

Fenerbahçe'de bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedeflenirken bir yandan da geleceğin futbolcularını kadrosuna kazandırmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte Sarı Lacivertliler'in yeni hamlesi ve sürpriz gelişme...

Fenerbahçe genç yıldız adayını denemek için Türkiye'ye getiriyor

Ara transfer döneminde Fenerbahçe çalışmalarına yine hız kesmeden devam ediyor. Samet Akaydın'ın yanı sıra Jayden Oosterwolde'yi de kadrosuna katan Sarı Lacivertliler, geleceğin futbol adaylarını da kulübe kazandırmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Haberin Devamı

SOL BEK TAMAM

Fenerbahçe, ara transfer döneminin ilk gününde Adana Demirspor’un Milli savunmacısı Samet Akaydın’ı kadrosuna katmıştı. Ardından Jorge Jesus’un çok istediği sol bek takviyesi için birçok isimle temas kuruldu. Son karar Jayden Oosterwolde oldu. Ancak Parma, kolay ikna olmadı. Oyuncuyla kısa sürede el sıkışılmasına rağmen kulüpler arasındaki pazarlıklar haftalarca sürdü. Uzun süreli bekleyişin ardından sonunda müjdeli haber geldi. Fenerbahçe ile Parma, 7 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşma sağladı. İtalyan ekibi ayrıca sonraki satıştan yüzde 20 pay alacak.

Fenerbahçe genç yıldız adayını denemek için Türkiyeye getiriyor

ÖNCE KONTROLDEN GEÇECEK

Kulüpler arasındaki pazarlıkların mutlu sonla bitmesinin ardından Oosterwolde, valizlerini hazırladı. Fenerbahçe ile Parma, son prosedürleri halletmek üzere. Hollandalı yıldızın bugün ya da yarın İstanbul’da olması bekleniyor. 21 yaşındaki oyuncu, ilk olarak detaylı sağlık kontrolünden geçirilecek. Oosterwolde, muayenede sorun çıkmaması halinde kendisini 4.5 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak ve ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin ikinci bombası olacak.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İsak Vural ile başlayan genç futbolcuları kulübe kazandırıp ardından da A Takıma adapte etmek isteyen başkan Ali Koç ve transferden sorumlu yöneticiler ile sessiz bir şekilde scoutların da raporları doğrultusunda çalışmalar yapıyorlar.

SÜRPRİZ İSİM

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz isim gündeme geldi. Fenerbahçe, İsrail ekiplerinden FC Ashdod'da forma giyen 18 yaşındaki stoper Maor Yashilirmak'ı İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor.

YARIN GELİYOR

Yarın Türkiye'ye gelecek olan genç futbolcu 5 günlük bir deneme sürecine girecek. Burada başarılı olursa Maor Yashilirmak ile sözleşme imzalanacak ve gelecek sezondan itibaren Sarı Lacivertli ekibin bünyesinde futbol oynayacak.

Fenerbahçe genç yıldız adayını denemek için Türkiyeye getiriyor

A TAKIMA ADAPTE EDİLECEK

Oyuncunun hem İsrail hem de Türk pasaportu bulunuyor. Fenerbahçe'nin planında genç futbolcu ilk etapta alt yaş takımlarında oynatılacak ve ilerleyen süreçte A takıma yükseltilecek.

Haberin Devamı

HAIM REVIVO DETAYI

18 yaşındaki futbolcu, 2 yıldır Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe tarafından takip ediliyordu. Fenerbahçe, bir dönem Maor Yashilirmak'ın hocalığını yapan Ashdod doğumlu eski futbolcucusu Haim Revivo'dan futbolcu için olumlu referans aldı.

YORUM YAZ