MENÜ

Fenerbahçe Fred'le bir ilki yaşadı! Endişe yarattı...

Fenerbahçe, bu sezon Fred’le bir ilki yaşadı. Sambacı’nın oynadığı bir karşılaşmada ilk kez yaşanan olayın yanı sıra tecrübeli yıldızın 87. dakikada sakatlanarak oyundan çıkması ise büyük endişe yarattı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Fred'le bir ilki yaşadı! Endişe yarattı...

Yaz döneminde Manchester United’dan transfer edilen Fred, kısa sürede takıma uyum sağladı. Brezilyalı futbolcu, sergilediği müthiş performansla takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Fenerbahçe, tecrübeli orta saha oyuncu ile Süper Lig'de inanılmaz bir istatistik yakaladı. Ancak bu tablo Samsunspor mücadelesinde bozuldu. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

İrfan'ın golü bu kez yetmedi

Sezonun en formda isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci, son haftalarda ise performansını adeta zirveye çıkardı. Milli oyuncu, Konyaspor maçında 2 asist yaptı, Gaziantep karşısında 81. dakikada attığı golle galibiyeti getirdi. 28 yaşındaki futbolcu, dün Samsunspor’u da boş geçmedi. Tadic’in pasında savunmanın arkasına sarkan İrfan, kaleci Okan Koçuk’u avlayarak Fenerbahçe’yi öne geçirdi. Ancak başarılı oyuncunun golü bu kez galibiyet için yeterli olmadı. Bu arada Milli futbolcunun bu sezonki skor katkısı tam anlamıyla göz dolduruyor. İrfan Can Kahveci, SarıLacivertli formayla çıktığı 31 resmi maçta 12 kez fileleri sarsarken, 9 da asist yaptı.

Fenerbahçe Fredle bir ilki yaşadı Endişe yarattı...

Fred'le bir ilk yaşandı!

Haberin Devamı

Fred’in takım için önemli, sakat ve cezalı olduğu 7 karşılaşmada net bir şekilde ortaya çıktı. Bu mücadelelerde Fenerbahçe, sadece 2 galibiyet alırken, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle son derece kötü bir performans sergiledi. Dünkü Samsunspor maçında bir ilk yaşandı.

Fenerbahçe Fredle bir ilki yaşadı Endişe yarattı...

Bugün netlik kazanacak

Sarı-Lacivertliler, Fred’in oynadığı bir müsabakada puan kaybı yaşadı. Ancak müthiş serinin bozulmasından daha üzücü olan konu, Brezilyalı futbolcunun sakatlanarak kenara gelmesi oldu. Tecrübeli oyuncu, 87. dakikada yerini Rade Krunic’e bıraktı. Fred’in durumu, bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Ancak Sambacı’nın yokluğunda İsmail Kartal’ın eli bu kez daha güçlü olacak. Yeni transfer Krunic, Fred’in yerine 11’de görev yapabilecek.

Fenerbahçe Fredle bir ilki yaşadı Endişe yarattı...

 

Oosterwolde: En iyi biziz

Jayden Oosterwolde, karşılaşmanın ardından verdiği demeçte, aldıkları beraberliğin futbol içinde doğal olduğunu dile getirdi. Hollandalı savunmacı, “Bizim için önemli olan, çarşamba günkü maçta nasıl tepki vereceğimiz. Samsunspor gibi takımlar bize duran toptan gol atabilir. Bunu bilmemize rağmen engel olamadık” dedi. Oosterwolde, Türkiye’nin en iyi takımı olduklarını getirdi. 22 yaşındaki oyuncu son olarak hocası nerede görev verirse oynayabileceğini söyledi.

Fenerbahçe Fredle bir ilki yaşadı Endişe yarattı...

‘Ofansif olarak iyi değildik’

Sebastian Szymanski, Samsunspor karşısında hücumda etkisiz kaldıklarını söyledi. Polonyalı yıldız, “Kolay bir maç değildi. Rakibimiz savunmada güçlü durdu ve kontratak oynamayı tercih etti. Özellikle ofansif anlamda ve topa sahip olmada iyi değildik. Bazı detaylarda da kötüydük. Sonuçta 1 puan aldık. Şimdi bu maçı analiz edeceğiz. Eksik noktalarımızı göreceğiz. Çarşamba günkü Başakşehir mücadelesine de en iyi şekilde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Fredle bir ilki yaşadı Endişe yarattı...

YORUM YAZ