MENÜ

Fenerbahçe ezeli rakibinin yıldızına teklif! Yıllık 4 milyon dolar

Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve Fenerbahçe Beko'nun da transferi için dahil olduğu Shane Larkin sözleşme kararını verdi. Larkin 4 milyon dolara 'Evet' dedi.

Anadolu Efes'te gelecek sezon adına en büyük merak konusu takımın 31 yaşındaki oyun kurucusu Shane Larkin'in akıbeti oldu. Larkin için ezeli rakip Fenerbahçe Beko da devre girmişti.

Haberin Devamı

İRFAN CAN KAHVECİ FIRTINASI!

FENERBAHÇE BEKO'DAN 3 YIL İÇİN 10 MİLYON DOLARLIK TEKLİF

Inside EuroLeague'in haberine göre; Fenerbahçe Beko, 2018'den bu yana Anadolu Efes forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Shane Larkin'e 3 yıl için 10 milyon dolarlık bir sözleşme teklif etti.

Bu teklife olumlu geri dönüş yapmayan 31 yaşındaki basketbolcu, kulübü Anadolu Efes'ten haber beklemişti.

Fenerbahçe ezeli rakibinin yıldızına teklif Yıllık 4 milyon dolar

LARKİN'E YILLIK 4 MİLYON DOLAR

Anadolu Efes, Shane Larkin'e 2 yıl 6 milyon dolarlık yeni sözleşme teklifinde bulundu. Euroleague Time'ın haberine göre; Larkin sözleşmesinin çok yıllı olması için ısrarcı oldu.

EFES İLE ANLAŞTI

Bunun üzerine Efes, Shane Larkin ile çok yıllı bir sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Shane Larkin, Anadolu Efes'ten yıllık 4 milyon dolar maaş alacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ezeli rakibinin yıldızına teklif Yıllık 4 milyon dolar

BU SEZONUN YILDIZI

Anadolu Efes'le 2021-2022'de üst üste iki defa EuroLeague şampiyonluğu yaşayan takımın kilit isimlerinden biri olan Shane Larkin, bu sezon da takımın yıldızı oldu.

Birleşik Amerikalı oyuncu, forma giydiği 34 maçta; 16.8 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamaları başarılı bir performans ortaya koydu.

SİVAS MAÇI SONRASI ORTAYA ÇIKTI

YORUM YAZ