MENÜ

Fenerbahçe, Ertaç Özbir'i geçemedi! Kurtarışlarıyla yıldızlaştı

Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor deplasmanında baskılı oyununa rağmen gol bulamadı. 11 haftada attığı 31 golle açık ara ligin en skorer takımı olan Fenerbahçe, Lacivert-Mavililer karşısında da 17 kez rakip kaleyi yokladı. Ancak Kanarya'ya gol izni vermeyen isim Adana Demirspor'un milli kalecisi Ertaç Özbir oldu, deneyimli eldiven kurtarışlarıyla yıldızlaştı.

Fenerbahçe, Ertaç Özbir'i geçemedi! Kurtarışlarıyla yıldızlaştı

Süper Lig'in 12. haftasında sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan biri kuşkusuz ki Adana Demirspor-Fenerbahçe mücadelesiydi. 19 maçlık serisi geçen hafta Trabzonspor karşısında bozulan ve liderliği Galatasaray'a kaptıran Sarı-Lacivertliler, hem Sarı-Kırmızılılar'ın Hatay'a kaybetmesini fırsat bilip yeniden liderlik koltuğuna oturmak hem de Ludogorets mağlubiyetiyle 2 maçlık yenilgi izlerini silmek istiyordu.

Haberin Devamı

İlk devre kendi rekorunu kırdı

Eksiklerle sahaya çıkan Kanarya, Demirspor deplasmanına inanılmaz baskılı başladı. Öyle ki ilk 15 dakikada Lacivert-Mavililer'in kalecisi Ertaç Özbir tam 5 kurtarışla yıldızlaştı! İlk devre 6 şutta gole izin vermeyen ve bu sezonun bu alanda kendisi için en iyi rakamına ulaşan tecrübeli eldiven, ikinci yarıda da kalesini gole kapatmayı başardı.

Fenerbahçe, Ertaç Özbiri geçemedi Kurtarışlarıyla yıldızlaştı

Livakovic kurtarışsız!

Sarı-Lacivertliler'in baskılı oyunu hep Ertaç'a takıldı. Rakip kaleyi tam 18 kez yoklayan Kanarya bu şutların 8'inde isabet buldu ancak kaleci Ertaç Özbir gole izin vermedi ve mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic ise mücadeleyi kurtarışsız tamamladı. Çünkü Adana ekibinin maç boyunca kaleye isabetli bir şutu dahi yoktu.

Haberin Devamı
Adana Demirspor - Fenerbahçe maçından dikkat çeken anlar

Fenerbahçe, Ertaç Özbiri geçemedi Kurtarışlarıyla yıldızlaştı

YORUM YAZ