MENÜ

Fenerbahçe, Enner Valencia'nın ayrılığını resmen açıkladı

Fenerbahçe, Internacional'e transfer olan Enner Valencia'nın ayrılığını resmen açıkladı. Ekvadorlu yıldız, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Fenerbahçe, Enner Valencia'nın ayrılığını resmen açıkladı

Süper Lig devi Fenerbahçe, gol kralı olarak tamamladığı sezonun ardından Internacional'e transfer olan Enner Valencia'nın ayrılığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

GOL KRALI OLARAK VEDA ETTİ

Süper Lig'i şampiyon Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de, sezonun en dikkat çekici oyuncusu Enner Valencia oldu. Ekvadorlu golcü, gösterdiği üstün performansın yanı sıra attığı gollerle de Süper Lig'in 'Gol Kralı' oldu. Kendisine sunulan teklifi kabul etmeyip kulüpten ayrılma kararı alan tecrübeli forvetin yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçe, Enner Valencianın ayrılığını resmen açıkladı

KARİYERİNİN EN İYİ DÖNEMİNİ GEÇİRDİ

Fenerbahçe'de sözleşmesinin son döneminde yani üçüncü sezonunda Enner Valencia, kariyerinin en iyi dönemini geçirdi. Kanarya'daki ilk kupasını önceki gün Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşarak kaldıran Valencia, çıktığı 48 maçta rakip fileleri 33 kez salladı.

INTERNACIONAL RESMEN AÇIKLADI

Haberin Devamı

Süper Lig'de 29 golle kral olan Ekvadorlu yıldızın, takımdan ayrıldı. Fenerbahçe ile yapılan sözleşme görüşmelerinde ortak noktada buluşamayan 33 yaşındaki futbolcu, kariyerine Brezilya'da devam edecek. Internacional, yıldız forveti kadrosuna kattığını ve tecrübeli isimle 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN VALENCIA'YA VEDA

Sarı-lacivertli kulüpten Ekvadorlu golcünün ayrılığı için yapılan açıklama şöyle; 

Teşekkürler Valencia

3 sezon boyunca formamızı terleten, bu sezon gösterdiği performans ile adını Fenerbahçe Tarihine yazdıran Enner Valencia’ya kulübümüze kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

 

 

33 GOLLÜ SEZON!

Süper Lig’in bu sezonuna iyi başlayan ve sezon geneli gol krallığı listesinde zirvede yer alan Valencia, 1 kez hat-trick yaparken, 1 maçta da rakip filelere 4 gol atma başarısı gösterdi. 6 mücadelede 2’şer gol atan Valencia, 31 Süper Lig maçında 29 gole imza attı. 33 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası’nda da 1 gol attı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçe, Enner Valencianın ayrılığını resmen açıkladı

YORUM YAZ