MENÜ

Fenerbahçe, Ekambi'de sona yaklaştı! işte anlaşmanın detayları

Fenerbahçe, uzun bir süredir transfer listesinin başında yer alan Ekambi'de sona doğru yaklaşıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, yıldız oyuncuyla anlaşması an meselesi... İki taraf arasında yapılacak olan anlaşmanın detayları da ortaya çıkarken bu transferin en kısa süre içerinde açıklanması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, Ekambi'de sona yaklaştı! işte anlaşmanın detayları

Fenerbahçe, uzun bir süredir transfer listesinin başında yer alan Ekambi'de sona doğru yaklaşıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, yıldız oyuncuyla anlaşması an meselesi... İki taraf arasında yapılacak olan anlaşmanın detayları da ortaya çıkarken bu transferin en kısa süre içerinde açıklanması bekleniyor. 

Haberin Devamı

MOURİNHO'NUN YENİ GOLCÜSÜ OLABİLİR

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Premier Lig ekibi Chelsea'den kadrosuna kattığı Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılacağı iddia edilirken Belçikalı forvetin yeni adresi Serie A olabilir.

Fenerbahçe, Ekambide sona yaklaştı işte anlaşmanın detayları

DHA'nın haberine göre, Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, kendisine gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Corriere dello Sport ise Michy Batshuayi'nin Jose Mourinho'nun ekibi Roma'ya önerildiğini aktardı. Belçikalı golcünün Edin Dzeko ve Umut Nayir transferlerinin ardından takımdan ayrılmayı düşündüğü de ifade ediliyordu. Böylece Batshuayi, transferin gerçekleşmesi halinde önümüzdeki sezon Roma'nın formasını giyecek.

 

FENERBAHÇE, EKAMBİ'DE SONA YAKLAŞTI

Fransız ekibi Lyon’da kamp kadrosuna alınmayan Karl Toko Ekambi’nin transferinde artık Fenerbahçe iyice sona doğru yaklaştı. Lyon’la yapılan görüşmelerin ardından tarafların, 3 milyon Euro’luk bonservis bedeli konusunda el sıkıştıkları bildirilmişti.

Haberin Devamı

Aradaki fark azaldı

Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Ekambi ile yapılan görüşmelerde de büyük bir mesafenin kaydedildiği bilgisine ulaşıldı. Kamerunlu hücum oyuncusunun, 3 yıllık kontrat talebine olumlu yanıt verdiği bildirildi. 30 yaşındaki yıldızla ilgili tek pürüzün, alacağı ücret olduğu ve oyuncu tarafının istediği maaşla, Fenerbahçe’nin teklifi arasındaki farkın an itibarıyla iyice azaldığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Ekambide sona yaklaştı işte anlaşmanın detayları

YORUM YAZ