MENÜ

Fenerbahçe-Edin Dzeko transferi bitti bitiyor! Son detaylar...

Inter'in 1 senelik teklifine olumsuz cevap veren Edin Dzeko'nun menajeri Lucci, Fenerbahçe ile son detayları konuştu. Artık Boşnak yıldızın, Milli Takım dönüşü Kanarya'ya, 'Evet' cevabını vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe-Edin Dzeko transferi bitti bitiyor! Son detaylar...

İtalya Ligi Serie A'da Inter'le sözleşmesi sona eren Edin Dzeko'ya kulübü, 1 yıllık sözleşme karşılığında 3.5 milyon Euro teklif etmişti. Buna sıcak bakmayan Dzeko, rotayı artık her anlamda Fenerbahçe'ye çevirdi. Boşnak yıldızın menajeri Alessandro Lucci'nin, dün son detayları konuşmak için soluğu İstanbul'da aldığı belirtildi. 37 yaşındaki forvetin önüne, 2 yıl için senelik 4 milyon Euro maaş konuldu.

Haberin Devamı

Paradan çok proje...

Dzeko, Sarı-Lacivertliler’in önerdiği şartları büyük ölçüde kabul etti. Sözleşme detayları konusunda sadece küçük pürüzler söz konusu. Yani Bosnalı yıldız, Fenerbahçeli olmaya artık çok yakın. Ancak Dzeko’nun Kanarya’dan tek ve özel bir isteği var. Dünyaca ünlü oyuncu, sözleşme detaylarından Fenerbahçe’nin projesini önemsiyor.

Fenerbahçe-Edin Dzeko transferi bitti bitiyor Son detaylar...

Güçlü bir kadro istiyor

Kariyer finalinde hem Avrupa’da hem de bulunduğu ligde adından söz ettirmek, yani şampiyonluk yaşamak isteyen tecrübeli golcü, bu nedenle kendisinin dışında yapılacak diğer transferleri de önemsiyor, güçlü bir kadro yapılanmasının içerisinde yer almak istiyor.

İlk 11'de forma giydi

Tecrübeli oyuncu, şu an Milli Takım'da ve önceki gün EURO 2024 Elemeleri'nde ülkesinin deplasmanda Portekiz'e 3-0 yenildiği maçta ilk 11'de oynadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Edin Dzeko transferi bitti bitiyor Son detaylar...

37 yaşındaki forvet, net bir gol fırsatından yararlanamadığı Portekiz maçında 79 dakika forma giydi.

Net kararını verecek

Bosna Hersek, yarın ise evinde Lüksemburg'la karşılaşacak. Bu maçın ardından Dzeko'nun, menajeri Lucci ile birlikte görüşerek net kararını vereceği öğrenildi.

Edin Dzeko'nun Inter Formasıyla Attığı İlk Gol

Fenerbahçe-Edin Dzeko transferi bitti bitiyor Son detaylar...

YORUM YAZ