MENÜ

Fenerbahçe deplasmanda parmak ısırtıyor! Müthiş istatistik...

Sezona fırtına gibi bir giriş yapan Fenerbahçe'de gözler, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçına çevrildi. Kanarya, deplasmandaki müthiş istatistiğiyle Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine su serpiyor. Fenerbahçe'nin parmak ısırtan deplasman performansına göz atalım...

Fenerbahçe deplasmanda parmak ısırtıyor! Müthiş istatistik...

Sarı-Lacivertli ekip bu sezon Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yaparken UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne de yüksek perdeden girdi. Kanarya, içerde ve dışarda oynadığı maçlarda istediği skoru almanın yanı sıra oynadığı futbolla da göz dolduruyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri, özellikle deplasmandaki inanılmaz istatistiğiyle alkış alıyor. Öte yandan Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçında 2 eksik bulunurken Milli arada birçok yıldızın da takımdan ayrılması bekleniyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’de 2 eksik var

Trendyol Süper Lig’de bu akşam Kasımpaşa’ya konuk olacak Fenerbahçe, İstanbul deplasmanında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-Lacivertliler’de sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

Fenerbahçe deplasmanda parmak ısırtıyor Müthiş istatistik...

Milli arada birçok ayrılık...

Yine milli ara, yine Fenerbahçe’de ülke milli takımlarına gidecek oyuncular takımdan ayrılacak. Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci Türk Milli Takımı’na, Bartuğ Elmaz ise Ümit Milli Takımı’na giderken Livakovic (Hırvatistan), Edin Dzeko (Bosna Hersek), Syzmanki (Polonya), Osayi (Nijerya), Djiku (Gana), Batshuayi (Belçika), Miha Zajc (Slovakya) ülkelerinin başarısı için Kasımpaşa maçından sonra milli takım kamplarına katılacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe deplasmanda parmak ısırtıyor Müthiş istatistik...

Deplasmanda inanılmaz istatistik!

Kanarya, bu sezon ligde oynadığı 3 deplasman maçında da kalesini gole kapattı. Sarı-Lacivertliler, sırasıyla Yılport Samsunspor’u 2-0, MKE Ankaragücü ve Corendon Alanyaspor’u ise 1-0 mağlup etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de çıktığı ilk 3 deplasmanda da kalesini gole kapatan Fenerbahçe, Spartak Trnava müsabakası öncesinde bu sezon konuk olduğu 6 maçı da gol yemeden tamamlamayı başarmıştı. Spartak Trnava deplasmanında 2-1 kazanan Fenerbahçe, bu sezon ilk deplasman golünü kalesinde görmüştü.

Fenerbahçe deplasmanda parmak ısırtıyor Müthiş istatistik...

YORUM YAZ