MENÜ

Fenerbahçe çeyrek final kapısını araladı: Konferans Ligi'nde rakipler belli oluyor!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final kapısını ardına kadar açtı. Yarın yapılacak çeyrek ve yarı final kura çekiminde seri başı olmayacak. Bugün oynanacak rövanş maçlarının ardından, turu geçmemiz halindeki muhtemel rakiplerimiz netleşecek.

Fenerbahçe çeyrek final kapısını araladı: Konferans Ligi'nde rakipler belli oluyor!

Temsilcimiz, Belçika’daki ilk maçı 3-0 kazanarak çeyrek final kapısını ardına kadar açtı. Bu akşamki rövanşta bir mucize gerçekleşmezse, Sarı-Lacivertliler, Konferans Ligi’nde adını son 8 takım arasına yazdıracak. Çeyrek final aşamasından itibaren kura çekiminde seri başı olmayacak. Yani tüm takımlar birbiriyle eşleşebilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarlarının gözü bu akşam bir yandan da diğer rövanş maçlarından çıkacak sonuçlarda olacak. Özellikle de Aston Villa - Ajax karşılaşmasında... İki takımın ilk müsabakası golsüz sona ermişti. Aston Villa, turnuvanın favorisi konumunda. Bu sezon beklentilerin çok altında kalan Hollanda devi Ajax, rakibine sürpriz yapmaya çalışacak. UEFA sıralamasında kapıştığımız Belçika’nın, St.Gilloise dışındaki diğer temsilcisi Club Brugge ise 2-1’lik yenilginin rövanşında Molde’yi ağırlayacak. Brugge’ün elenmesi özellikle ülke puanı açısından işimize yarayacak. Çeyrek ve yarı final kura çekimi yarın yapılacak. Çeyrek final maçları 11 ve 18 Nisan’da oynanacak.

YORUM YAZ