MENÜ

Fenerbahçe bitti demeden bitmiyor! Avrupa’nın en büyük ilk 10 liginde...

Fenerbahçe, Süper Lig’de mağlup duruma düştüğü 8 karşılaşmadan 6 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarmayı başardı. Fenerbahçe, bu alanda Avrupa’nın en büyük ilk 10 ligindeki takımlar arasında ikinci sırada yer aldı. Kanarya ayrıca bu maçlarda topladığı 19 puanla ligin en iyisi konumunda...

Fenerbahçe bitti demeden bitmiyor! Avrupa’nın en büyük ilk 10 liginde...

Fenerbahçe, sezonun kritik haftalarına girilen bu dönemde taraftarına ekstra heyecan yaşatıyor. İsmail Kartal ve öğrencileri için adeta maçlar 1-0 yenik duruma düşmeden başlamıyor. Son olarak Pendikspor önünde de Halil Akbunar’ın kafa golüyle geriye düşen Sarı-Lacivertliler, 90 dakikanın sonunda sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Fenerbahçe, pes etmeyen bu görüntüsüyle şampiyonluğu ne kadar çok istediğini net bir şekilde kanıtladı.

Haberin Devamı

FERDİ BİLDİĞİNİZ GİBİ

Sarı-Lacivertliler’in önceki gün Pendikspor karşısında 4-1 kazandığı maçta en dikkat çeken performanslardan biri yine Ferdi Kadıoğlu’ndan geldi. İsmail Kartal, bu sezon vazgeçilmezi olan öğrencisini St.Gilloise deplasmanında dinlendirmek istemiş ancak Çağlar sakatlanınca Ferdi 35’te oyuna dahil olmuştu. Yıldız futbolcu Pendikspor karşısında 11’e dönüş yaptı. Milli oyuncu, sol bekte oynamasına rağmen yine maçın büyük bölümünü rakip yarı alanda geçirdi. Ferdi Kadıoğlu, Kırmızı-Beyazlı futbolcularla 15 ikili mücadeleye girip bunların 9’unu kazanırken, yüzde 77’lik pas isabeti yakaladı, 1 top kaptı ve 2 atak uzaklaştırdı. 24 yaşındaki oyuncu, Mert Hakan’ın skora dengeyi getiren harika golünde pası veren isim oldu. Ferdi, 90+4. dakikada ise Fred’in pasıyla ceza sahasında topla buluştu ve bu sezon Süper Lig’deki ilk golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bitti demeden bitmiyor Avrupa’nın en büyük ilk 10 liginde...

İRFAN CAN’DAN MUTLUSU YOK

İrfan Can Kahveci, yaşadığı sakatlık nedeniyle son 4 resmi maçta forma giyememişti. Başarılı oyuncunun en iyi ihtimalle St.Gilloise rövanşında sahalara dönmesi bekleniyordu. Ancak yıldız futbolcunun tedavi ve iyileşme süreci beklenenden iyi geçti. İrfan, Pendikspor karşısında sahalara döndü. Milli oyuncu, takımının 4-1 kazandığı karşılaşmada son golü kaydeden isim oldu. Kritik dönemde yaşadığı sakatlık nedeniyle fazlasıyla üzülen İrfan, Pendik karşılaşmasının ardından takımdaki en mutlu isimler arasında yer aldı.

5 GALİBİYET KADIKÖY’DE

Sarı-Lacivertliler, ligde şu ana kadar skor dezavantajı yaşadığı 8 maçın 6’sında galibiyete uzandı. Bu alanda Avrupa’nın en büyük ilk 10 liginde zirvede 7 zaferle İspanyol ekibi Girona yer alıyor. Fenerbahçe ise Manchester City, Real Madrid ve Braga ile birlikte ikinci sırada kendisine yer buldu. Kanarya, 6 galibiyetin 5’ini kendi taraftarı önünde aldı.

Fenerbahçe bitti demeden bitmiyor Avrupa’nın en büyük ilk 10 liginde...

TEK YENİLGİ TRABZON’A

İsmail Kartal ve ekibi, yenik duruma düştüğü 8 lig maçında 6 galibiyet ve 1 beraberlikle hanesine toplamda 19 puan yazdırdı. Sadece Trabzonspor’a kaybetti. Fenerbahçe böylece Süper Lig’de mağlup konumdan en çok puan çıkaran takım oldu. Antalyaspor 17 kez, Samsunspor ise 21 kez yenik duruma düştükten sora 14 puan kazanarak Sarı-Lacivertliler’i takip etti. Kanarya’nın zirve yarışındaki rakibi lider Galatasaray ise geriye düştüğü 4 karşılaşmanın 3’ünü kazanırken, Hatayspor’a mağlup oldu.

Haberin Devamı
İsmail Kartal: Kadıköy'de oyun yavaşlatmayı âdet haline getirdiler

Fenerbahçe bitti demeden bitmiyor Avrupa’nın en büyük ilk 10 liginde...

YORUM YAZ